سلام من یه جفت طوطی برزیلی دارم الان هم وقت تخم گزاریشونه میخواستم ببینم چی بهشون بدم تا پوسته تخم مرغ تشکیل بشه.
سلام من یه جفت طوطی برزیلی دارم الان هم وقت تخم گزاریشونه میخواستم ببینم چی بهشون بدم تا پوسته تخم مرغ تشکیل بشه.
سلام خدمت دوستان و اساتید بزرگوار.
یه سوال داشتم، جوجه کوتوله که به دنیا میاد ، بعد از دراومدن از تخم چطوری از جفت غذا میگیره؟؟
یعنی سرشو میتونه از روز اول بیاره بالا دهنشو باز کنه طلب غذا کنه؟؟
آخه جوجه های من که یه روزه مردن از اولی که از تخم دراومدن همینطوری یه وری افتاده بودن و فقط یه ذره تکون میخوردن ، نه دهنی باز میکردن و نه چیزی/ جفتم بهشون غذا ندادن و گمونم به همین علت مردن.
یکی از دوستان میگفت بخاطر خستگی و ضعف جوجه ها نتونستن غذا طلب کنن و دهن باز کنن.
نظر شما چیه؟؟
سلام، روزتون بخیر. ببخشید من یه مشکل اورژانسی دارم و از اونجایی که امروز جمعه س نمیتونم برم پیش دامپزشک. دو تا جوجه برزیلی یک ماهه دارم که دیروزیکیشون بعد از دادن سرلاک شروع کرد به استفراغ و بعد هم بی حال شد و آروم آروم تعادلش رو از دست داد من هم بهش سرکه و آب دادم اما جوابگو نبود و چهار ساعت بعد مرد. الان هم این یکی جوجه م دوباره بعد از دادن سرلاک بی حال شد و میترسم بمیره. از مارک سرلاکم مطمئنم نکتون بیبی هستش و تازه ست. بقیه جوجه هامم با همین بزرگ کردن و هیچکدوم چیزی شون نشد. بهداشت پرنده هم خوبه و از لحاظ تغذیه هم سالمن. چون طوطی های دیگه ای هم دارم خیلی میترسم که ویروسی باشه و اونا هم مبتلا بشن. به هر حال در مورد این دو تا جوجه م پدر و مادرشون جوونن و نه ماهه شونه،چال اولشون هم یه تخم دراومد که بعد دو روز مرد. لطفا کمکم کنید
سلام من از بچگی طوطی برزیلی هام رو بزرگ کردم ولی فکر میکنم جفتشون ماده هستن ولی یکی از آنها تخم میگزارد و دیگری رو میزند تخم هایشان هم پوچه ولی اون یکی تخم نمیگذارد چرا اینطوریه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.