سلام
دوستان من و همسرم دوس داریم جوجه عروس داشته باشیم ولی چون هردومون شاغل هستیم نگران تنها موندنش توی خونه هستیم. ما چهار روز هفته رو تا حدود ساعت 6 عصر بیرون هستیم و توی این مدت پرنده تنها میمونه توی قفس. این چقدر میتونه بد باشه؟ عروس با این شرایط میتونه کنار بیاد یا کلا نگیریم؟ و یا متلا تنها بمونه سر و صدا نمیکنه که همسایه ها شاکی بشن؟
مرسی
سلام خسته نباشین یسوال داشتم
من یه جفت عروس خریدم ۲تا تخم داشتن سومیشم پیش خودم دادن روزا میرن تولونه ولی شبا موقع خواب بیرون میخوابن ولی صبح تا شب تو لونه هستن از تخم سومشونم ۳روز میگذره نه درست روتخما میخوابن ن تخم چهارمو میدن دلیلش چیه؟
سوال بعدم اینکه اصلا صدا نمیکنن اروم ارون هیچ صدایی تو روز نمیکنن میشه براجابه جاییشون باشه؟
سلامسلام خسته نباشین یسوال داشتم
من یه جفت عروس خریدم ۲تا تخم داشتن سومیشم پیش خودم دادن روزا میرن تولونه ولی شبا موقع خواب بیرون میخوابن ولی صبح تا شب تو لونه هستن از تخم سومشونم ۳روز میگذره نه درست روتخما میخوابن ن تخم چهارمو میدن دلیلش چیه؟
سوال بعدم اینکه اصلا صدا نمیکنن اروم ارون هیچ صدایی تو روز نمیکنن میشه براجابه جاییشون باشه؟
احتمالا هیچ کدوم تخم ها نطفه نداشته باشند
شما سه چهار روز دیگه تخم ها کدلینگ کن اگر بدون نطفه بود تخم ها و لانه را بردار و تا یک ماه جفت تقویت کن و مجدد لانه بزار.
با عرض سلام و خسته نباشید با اجازه مدیران محترم باید بگم که بعضی جفت ها میزارن وقتی کامل تخم هاشونو گذاشتن بعد میرن روش میخوابن بنده در یکی از جفت های خودم مشاهده کردم که تا تخم اخرو نزاشتن فقط روز ها به لونه رفت و امد دارن و روی تخما میخوابن البته مسعله شما فرق داره چون میگید 3 روز گذشته یعنی از تخم اول 9 روز میگذره و تخم اول خراب شده به احتمال زیاد بخاطر استرس شبا روی تخمشون نمیخوابن به هر جهت بهتر بود که روی تخم جابه جاشون نکنید بنظر من در لونه رو 1ماه ببند تقویتشون کن بعد باز در لونه رو باز کن انشالله بار بعدی شاهد جوجه های تپل مپل باشیبا ارزوی موفقیت
![]()
سلام
من یک عروس ماده دستی دارم که یک سال و 5 ماهشه و از جوجگی خودم بزرگ کردم
حدود یک ماهه که براش یک نر گرفتم تقریبا نیمه دستیه
بعد از یک هفته دو تا رو تو یک قفس گذاشتم چون ماده آماده است به نر اجازه جفتگیری میده لانه هم گذاشتم با هم داخل لانه می روند ام اکثرا به هم نوک میزنند مخصوصا ماده
ضمنا ماده در مرحله پرریزی دوم است
سوالم اینه که آیا با هم میتونند جفت شوند و اینکه ماده با توجه به پر ریزی امکان تخم گذاری دارد؟
با سلام خدمت همه دوستان گرامي
من يك جفت عروس هلندي لوتينو خريداري كردم الحمداله بسيار سالم و سرحال 5 تا 6 ماهه ولي مثل طوطي برزيلي هايي كه دارم
1. علاقه اي به ميوه و سبزي و .. نشون نميدن ل 2. اينكه به چه مكمل هايي نياز دارند 3. از چند ماهگي به بلوغ جنسي ميرسن
لطفا راهنمايي بفرمايي با تشكر فراوان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.