سلام خیلی ناراحت شدم
انشاءالله حالش بهتر تر بشه
زیاد نگران نباشید،میدونم چه لحظات سختی رو گذروندید من که داشتم میخونمدم خیلی ترسیدم
مواظب فلفل باشید
سلام خیلی ناراحت شدم
انشاءالله حالش بهتر تر بشه
زیاد نگران نباشید،میدونم چه لحظات سختی رو گذروندید من که داشتم میخونمدم خیلی ترسیدم
مواظب فلفل باشید
مرسی نفیسه جون واقعا خیلی سخل یود و آخرشب که حالش بهتر شده بود احساس میکردم یک بار 100 کیلویی از رو شونه هام برداشته شده ،چشم حتما شماره هارو برمیدارم امروز حالش کاملا خوب بود فقط خیلییی اشتهاش زیاد شده بود که فکر کنم بخاطر ضعف دیشبش بود منم تا میتونستم از فزصت استفاده کردم و بهش غذاهای مقوی دادم
خیلی ممنون که بفکر فلفلی![]()
دوستان چندروزیه که فلفل وارد دوره ی پرریزی شده که یکمی هم غرغرو شده که فکر میکنم بخاطر دوره ی پرریزیش طبیعیه...
اما چیزی که نگرانم میکنه اینه که بارها دیدم وفتی پرش میفته برش میداره و شروع به جویدن ساقه ی وسط پرش میکنه...فکر کنم کمبود چیز خاصی باشه نه؟
بنظرتون باید چیکار کنم؟
یه بار یکی از بچه ها نوشته بود که طوطیش توی پرریزی و پرش رو بر میداره میجوه مثل فلفل
که فکر کنم sepidehخانوم یا آقای آژِیده بودن که گفتم چیز عجیبی نیست و طوطی ها عادت دارند اینکار رو انجام بدن تو این دوره
البته من دقیق یادم نمیاد کی بود و چه کسی جوابشون رو داده بود
ولی فکر نکنم چیز ناراحت کننده ای باشه
باز از عزیزان وارد بپرسید بهتره
ببخشید که کمک بهتری از دستم بر نمیاد
حالا که حالش خوبه و به خیر گذاشت خدا رو شکر ولی این طوطی شما مخش طعطیله ها:D آخه اکسید دو زنگ رو آدم بو میکنه حالش به هم میخوره این چجوری خورده!
من فکر کنم خیلی کم خورده و همون یه ذره هم حالشو بد کرده
حالا اینکه چیزی نیست من اون اوایل که طوطیمو خریده بودم(اسمش منگله و الان نزدیک 8 سالشه) وقتی تازه سرلاکش قطع شده بود و شروعب ه خودن تخمه و میوه و ... کرده بود یه روز اومدم اتاقم دیدم منگل مرده!!!ِ:D
داشتم سکته میکردم برش داشتم دیدم تو اون حال چشماشو باز کرده و منو داره نگاه میکنه!:O
همه چیزش مثل مرده ها بود به جز چشماش
دور و ورشو نگاه کردم دیدم جعبه قرص Advil (یه جور مسکنه قویه) تیکه پاره شده و قرص ها هم همه خورد شدن!!
نمیدونم چقدر خورده بود ولی من اون موقع حتی دکتر هم نبردشمش فقط بیچاره 2 روز خواب بود :D
کلا مووجودات شروری هستند نباید تنها گذاشتشون
آتنا خانوم امان از این میز آرایش پُر تجهیز شما خانوما ... از شیر مرغ تا جون آدمیزاد روش پیدا میشه دیگه ...
خدا رو شکر که حالش خوبه.
وای خدا بد نده عزیزم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)