با سلام و عرض تبریک سال نوبه همه دوستان و مدیران عزیز.امیدوارم همگی سال خوب و خوشی را در کنار عزیزانتان داشته باشید.
گفتم اول نوروزه و هوا مساعده برای کشاورزی و باغبانی در منزل.همه دوست دارن داخل منزلشون گل و گیاه و سبزی بکارن و استفاده کنند.واسه همین یک روش جدید که البته فکر میکنم داخل کشور جدید باشه رو برای عزیزان آموزش میدم تا داخل حیاط و داخل منزل و آشپزخونه و هرکجا که دوست دارید گوجه فرنگی و خیار و توت فرنگی و هرچی دوست دارید پرورش بدید.اما با یک روش متفاوت.این روش رو من جدیدا پیدا کردم و الان میخوام داخل آشپزخانه پیاده سازی کنم.چون آشپزخانه ما نورگیره و عالیه.
اسم این روش : upside-down--planter یا کاشتن وارونه
این روش برای کاشت انواع سبزیجات و گل ها کاربرد داره.چون وارونست فکر نکنید نمیشه.اما محدودیتی که داره اینه که خاک گلدان کمه و گیاه خیلی بزرگ نمیشه.اما بازهم عالیه.به قول معروف بخور و نمیر یک چیزایی ازش درمیاد.
خب حالا که تصاویر رو دیدید قطعا به اصل موضوع پی بردید.حالا نوبت به تجزیه سیستم میشه.این روش با وسایل و ابزار و هرچیزی قابل اجراست.مثلا همان طور که در تصویر مشاهده میکنید یکی از بهترین وسایل قوطی نوشابه خانوادست.از اون بهتر و البته بزرگتر و ارزانتر آب رادیاتور ماشین.وسایل بازیافتی کاربرد خوبی دارن و معمولا بدون هزینه هستند.روش کار چند مدل رو با تصویر میزارم.
ابتدا با شرح تصاویر به تجزیه سیستم میپردازیم:
روشهای پیشرفته تری هم وجود دارند.اما همین روش بهتره.ساده و کارامد برای هر کسی.طبق تصاویر و دستور اون پیش برید و مطمئن باشید جواب میده.فقط قبل بعد از اینکه گیاه رو داخل گلدان گذاشتید اول یک لایه خزه اسفاگنوم و پوست پالم روی اون قرار بدید و بعد خاک بریزید.بجای فوم میتوانید از یک تکه چرم صنعتی هم استفاده کنید.
موقع آبیاری هم خودتون بسنجید که چقدر آب بریزید که فقط از بالا تا پایین برسه و پایین جمع نشه و بیرون نریزه.کسی زیرش باشه میریزه روی سرش.
سوالی داشتید در خدمتم.در ضمن این مبحث به همین یک موضوع ختم نخواهد شد و من در ادامه طرح های جالب و کاربردی دیگری ارائه خواهم داد.
عید همگی مبارک باشه
با تشکر
AquaTech (مجتبی)
لطفا از کپی برداری و انتشار مطلب بدون ذکر مترجم و نویسنده مطلب و سایت مربوطه خودداری کنید