فروش تعدادی خرگوش مینیاتوری نر و ماده به قیمت هر عدد 40تومان
در صورت تمایل به خرید این خرگوش ها پیام بگذارید.
فروش تعدادی خرگوش مینیاتوری نر و ماده به قیمت هر عدد 40تومان
در صورت تمایل به خرید این خرگوش ها پیام بگذارید.
لطفا عكس بزار از خرگوش ها
ببخشید الان هم هستن خرگوشا؟
کسی هستش که خرگوش مینیاتوری داشته باشه؟
دوست عزیز خرگوش های هلند لوپ و یه تیپ دیگه به اسم toy که از لحاظ اندازه خیلی خیلی کوچیکه تو ایران موجوده و قیمتش تقریبا یک دهم اینی هست که میفرمایید حدودا 150 هزار تومان
دوست من تو ایران لوپ هست ولی کلا نژاد خرگوش های لوپ خیلی گنده میشه یعنی لوپ کوچیک نداریم
این toy هم که می فرمائید دارای سبیل های خیلی بلنده که بازم تو ایران نیست ولی اگه جائی خرگوش مینیاتوری هست خوشحال میشم بدونم کجاست چون نزدیک دوساله که کل ایران رو از طرق مختلف دنبال خرگوش مینیاتوری گشتم و از حرفی که می زنم مطمئن هستم.
منم نگفتم که لوپ کوچیک فقط محضه معرفیش گفتمدوست من تو ایران لوپ هست ولی کلا نژاد خرگوش های لوپ خیلی گنده میشه یعنی لوپ کوچیک نداریم
این toy هم که می فرمائید دارای سبیل های خیلی بلنده که بازم تو ایران نیست ولی اگه جائی خرگوش مینیاتوری هست خوشحال میشم بدونم کجاست چون نزدیک دوساله که کل ایران رو از طرق مختلف دنبال خرگوش مینیاتوری گشتم و از حرفی که می زنم مطمئن هستم.
اینی خرگوشی هم که میگم اونجا میفروختن به اسم توی پارسال به قیمت 150 تومن هر عدد میدادن یه مرکز پرورش سگ بودش که هم تهران پت شاپ داشت هم اطراف تهران پانسیون داشتن الانم پت شاپ تهرانو ندارن توی پیام خصوصی هم براتون مشخصات دقیق رو میفروستم چند ماه پیش داشتن الانو نمیدونم ولی خوب میتونید بپرسید که تا به حال داشتن یا نه
اینا تخصص اصلیشون سگ هستش ولی خرگوش و گینه پیگ و بعضی حیوانات کوچیک و دارن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.