با سلام خدمت مدیره عزیزه سایت و دوستایه گلم من دوتا سوارتر فنسی دوتا تترا جواهر باله بلند یک عدد آنجل ویک عدد عد شارک کرم دارم میخواستم بدونم نگهداریه اینها در کناره دوتا دیسکسم مشکلی ایجاد نمیکنه؟با تشکر فراوان از پاسختون
با سلام خدمت مدیره عزیزه سایت و دوستایه گلم من دوتا سوارتر فنسی دوتا تترا جواهر باله بلند یک عدد آنجل ویک عدد عد شارک کرم دارم میخواستم بدونم نگهداریه اینها در کناره دوتا دیسکسم مشکلی ایجاد نمیکنه؟با تشکر فراوان از پاسختون
آقا فرشاد گل خیلی ممنونم از راهنماییت فقط اینم بگم که دیسکس هایه من 2اینچی هستن بازم اشکالی بوجود نمیاد؟چون سایزه ماهیام کوچیک و بزرگن و سایزه تانکم *60*30*60هستش.
با سلام و کسب اجازه از جناب رضایی استاد بزرگوارم:
در نگهداری و سارگازی ماهیان چند تا مبحث وجود داره
1-سازگاری ماهیان با یکدیگر و همزیستی آنها و خلق و خوی آنها از نظر جنگجویی یا صلح جویی آنها
2-دسته بندی ماهی از نظر سایز با توجه به مورد 1
3-شرایط شیمایی و دمایی آب برای ماهی های همزیست
4-نوع غذاها و امیال ماهیان مجموع شده در تانک
5-مبحث اقتصادی و مالی برای خرید غذاها با توجه به ذائقه ماهیان همزیست و اشتراک غذایی آنها
و
......
با توجه به نوع ماهیانی که ذکر کردید و استاد رضایی عزیز هم فرمودند تنها خانواده تترا هستند که صلح جو هستند و از نظر سایز صد در صد کوچکتر از دیسکس البته از نظر غذایی و دمایی کمی متفاوتند(دما 28 تا 29 موردی ندارد) اما غذای دیسکسها بجز مخلوط دل اکثراً گرانولیست با درصد پروتئین بیشتراما تترا پولکی از نوع پروتئین کم اما ویتامینی و سبزیجات بیشتر
شارک و آنجل بسیار شرور و موذی هستند و اجازه غذا خوردن به دیسکس رو نخواهند داد ضمن اینکه دیسکس 2 اینچی سایز بسیار کوچکی هست و صدرصد مشکل پیدا خواهد شد.
اما مورد مهم بسیار از مریضی ها بین آنجل و دیسکس مشترک هست مخصوصاً بیماری پلیگ و ماهیان کوچک هم امکان مبتلا به مریضیهاشان مخصوصاً قارچی و پوستی زیاد هست.حالا حساب کنید بخواهید با مریضی و انتقال ماهی های دیگه به دیسکس دست و پنجه نرم کنید و نیاز به داروهای گرانقیمت و نایاب شرکتی هم دارید.
به همین دلایل فوق بنظر بنده هم بهتر است دیسکس رو تنها و فقط با کف خوارهای مناسبی مثل خانواده های کوریدوراس ،تتراها و پوزه خرگوشی و ..... نگهداری نمائید.
ضمناً با توجه به وجود تاپیک معرفی آبزیان سازگار با دیسکس و برای ایجاد نظم در موضوعات اجازه می خوام که این مبحث رو به تاپیک مذکور منتقل کنم.
ارادتمند
آرش
با سلام وعرضه احترام خدمته آقا فرشاد عزیز و آرش خان گل خدمتتون عرض کنم یکی از دیسکسهایه من باله سمته چپشو بسته وتا مقداری ریخته و گوشه گیرم شده ولی واسه غذا میاد بالا من از دارویه جنرال تونیک دیشب ریختم تو تانکم به اندازه کمتر از یه خط یعنی نصف آیا کاره درستی کردم یا نه؟در ضمن دمایه تانکمم بردم رویه 32-33ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم که دیسکسسم زود سرحال بشه با تشکر از شما دوستایه عزیزم.
سلام راستی یادم رفت دیسکسام غذا هم نمیخورن پشت گیاه پنهان میشن
1 ماه پیش 7 عدد دیسکس خریدم فردا صبح دیدم ماهی دلقکم بهشون حمله میکنه و بالاشونا میخوره دلقکا ازشون جدا کردم اما از اون روز به بعد دیسکسام غذا نمیخورن یه گوشهای پشت گیاه ایستادن و موقع حرکت اریب هستند لطفا بهم کمک کنین
با سلام:
دوستان محترم سوالات رو در بخش بیماری مطرح بفرمائید.
دوستان عزيز با سلام:
براي خيلي از دوستان ماهيان سازگار با ديسكس هميشه يك سوال بوده.بنده جدولي رو براتون قرار ميدم كه ماهيان سازگار باهم توي اين جدول بصورت تقريباً كامل درج شده است.
سلام دوستان میتونم یه سفره ماهی رو در کنار دیسکس ها نگهداری کنم؟
البته توی تانک بدون شن اگه جواب مثبته سفره ماهی باید چه نژادی باشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)