درود
دوستان گلم شما میتوانید سوالاتی که در رابطه با خر گوش بپرسید من در خدمتتون برای پاسخ گویی هستم و اگر در حدم نبود از دوستان کمک خواهم گرفت
هر روز ساعت 3 چک میکنم
موفق باشید
پارنیا
درود
دوستان گلم شما میتوانید سوالاتی که در رابطه با خر گوش بپرسید من در خدمتتون برای پاسخ گویی هستم و اگر در حدم نبود از دوستان کمک خواهم گرفت
هر روز ساعت 3 چک میکنم
موفق باشید
پارنیا
واییییییییییییییی به دادم برسیددددددددددددد
خرگوووووووووشممم سم موش خورده ه ه ه ه ه ه
یه مسلمووووووووووووون به دااااااااااااااادم برسه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
من چک کار کنم دوشتان؟ :smile (119): بدبختی اینه که دامپزشکی هم نمی تونم ببرمش چون
پیش خودمون بمونه چون من گذاشتمش رو تشکا
و سم موشم روی تشکا بوووووووووووووووووووووووو د
و تقصیییییییییییییر منه
نمی دونم به مامانم بگم یا نه
درواقع نمی دونم به مامانم دروغ بگم که در این صورت خرگوشم میمیره
یا راستشو بگم که در این صورت من کشته میشم (توسط مادر گرامی:smile (151)::smile (151):
سوالتو باید ایتجا مطرح کنی .تا دکتر برهانی کیا بهت جواب بده
http://www.parsipet.ir/forum/showthread.php?t=6944
آخه اینجوری که نمی تونی بمونی .حیوونه بیچاره از دست بره تا مامانت دعوات نکنه .حتما ببرش پیش دامپزشک .فوقش یه روز دو روز دعوات کنه بهتره از اینه که خرگوشت بمیره .
نمیدونم در ججوابت چی بگم مهسا جان کارت خیلی اشتباهه خدا هم گفته اگه مادر پدرتون جایی اشتباه کردن به حرفشون گوئش ندیدن اینجا مادرت اشتباه کرد تو باید میبردسش شاید برای بار دوم شانسی نباشه اما نمیدونم چه جوابی باید به خاطر بی توجیهت بدم همین !
سلام
میخواستم بدونم آیا شستن خرگوش مانعی داره ؟
iranmehr عزیز ، بیاد بدانید که به طور کلی خرگوش ها احتیاجی به شستن ندارند و بهتره تا حد امکان از این کار اجتناب کنید.
ايرانمهر عزيز شستن خرگوش ايراد هم دارد چرا ممكن است موجب ريزش موهايش بشود و همينطور خرگوشها آب را دوست ندارند و استرس زيادي موقع حمام به خرگوش بيچاره ات تحميل ميكني خرگوشها هيچ نيازي به حمام ندارند واگر خيلي كثيف شد بايد با دستمال مرطوب بدون بو تميزش كني
و به صحبت های شیمای عزیز اضافه می کنم که به جز ریزش مو و استرس ، شستن حتی می تونه باعث رفتن آب به درون گوش خرگوش و عفونت آن و مشکلات دیگری در خرگوش ها شود و راه تمیز کردن احتمالی رو که شیما عزیز گفتن. موفق باشید ، پرهام.
سلام دوستان ... من يه خرگوش دارم از نژاد آنغوره راستش اين تا 3 ماهكي نرمال بود رفتاراش همه نوه ميوه از جمله هويج سيب كاهو سبزيجات ميخورد و اصلا اذيت نميكرد اما الان 1 ماهي هستش كه حسابي كلافه ام كرده و تمام كاغذ ديواري هاي اتاق منو كنده و ميخوره ... تعجب آوره نه ... خرگوشي كه كاغذ ديواري ميخوره ... تو جعبه كه ميزارمش .. روزنامه ته جعبه رو ميخوره ... ديگه نميدونم بايد چكار كنم .. لطفا راهنماييم كنيد :smile (57)::smile (119):
راستي يه مشكل ديگه هم هست اون اصلا بيرون از جعبش جيش نميكنه اما پي پي چرا .. اينم نميدونم بايد چجوري حل كنم ؟
دوست عزیز من اطلاعات ناقصی در مورد خرگوش ها دارم ولی مطمئن هستم که جیره ی اصلی غذایی خرگوش ها یونجه هست و اگر یونجه مصرف نکنند ، دچار مشکلات خیلی زیادی می شن . حتما به دامپزشک مراجعه کنید . ممکن است این کارش به علت کمبود ویتامین ها و مشکلات دندانی به خاطر تغذیه ی نادرست باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)