سلام دوستان می خوام بدونم کلسیمراکتور کاریش چیه و در 1 اکواریوم 160 لیتری کارایی داره یا نه و ایا از واجبات هست و چه چیزه کم دردسرتر جای کلسیمراکتورو میتونه پر کنه ممنون
سلام دوستان می خوام بدونم کلسیمراکتور کاریش چیه و در 1 اکواریوم 160 لیتری کارایی داره یا نه و ایا از واجبات هست و چه چیزه کم دردسرتر جای کلسیمراکتورو میتونه پر کنه ممنون
کلسیم راکتور کارش اضافه کردن کلسیم و تنظیم phاگر مواد مخصوص داخل ان بریزید می تواند منیزیوم و استرانسیوم و مولبدن و منیزیم را تامین کند و برای تانک شما مناسب نیست چون که در اکواریوم هایی با حجم حداقل 400 لیتر و دارای مرجان هایی با مصرف کلسیم بالا می باشد و با دی اکسید کربن کار می کند
برای حجم شما دوملیت پیشنهاد می شود یک سنگ مخصوص که در سامپ ریخته می شود و به کنترل کلسیم و منیزیم می پرادازد و فک کنم 50 تومن باشه
ممنون دوست عزیز مقدارشم لطف کنین بگین ممنون میشم که چه مقدار از این سنگ باید در سامپ استفاده کنم ممنونکلسیم راکتور کارش اضافه کردن کلسیم و تنظیم phاگر مواد مخصوص داخل ان بریزید می تواند منیزیوم و استرانسیوم و مولبدن و منیزیم را تامین کند و برای تانک شما مناسب نیست چون که در اکواریوم هایی با حجم حداقل 400 لیتر و دارای مرجان هایی با مصرف کلسیم بالا می باشد و با دی اکسید کربن کار می کند
برای حجم شما دوملیت پیشنهاد می شود یک سنگ مخصوص که در سامپ ریخته می شود و به کنترل کلسیم و منیزیم می پرادازد و فک کنم 50 تومن باشه
این سنگ ها در بسته های یک کیلویی اند و فکر کنم مال 400 لیتر اب باشه و شما باید یه 300 گرم بریزید البته فک کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.