واییی خدایاااااااااا
خیلی قشنگن. من عاشقه اسبم این عکسا فوق العادننن
مرسیییی
عکس هاتون خیلی زیباست
اسب حیوون خیلی دوست داشتنیی هست
البته من یکبار سوار اسب شدم که انقدر از ترسم داد زدم که تمام کسایی که اونجا بودن زده بودن زیر خنده حتی گردشگرهای خارجی
آخه یه هویی دستاشو میبرد بالا
بنظر من یکی از بزرگترین لذتهای دنیا سوارکاریه .فقط نباید بترسی چون اسب اونقدر باهوشه که سریع میفهمه . من خودم اوایل سوارکاری سوار اسبی میشدم که چون میفهمید من تازه کارم وقتی مربی ام دور و برم نبود سرجاش وامیستاد و از جاش تکون نمیخورد. بهرحال بی دلیل سوارکاری و ورزش پادشاهان اسم نگذاشتند. خوشحال که خوشتون اومد.
من همیشه عاشق سوار کاریم ولی حس میکنم ورزش سختی باشه درسته؟ هر کسی میتونه بره؟ یعنی خصوصیت خاصی نمیخواد داشته باشیبنظر من یکی از بزرگترین لذتهای دنیا سوارکاریه .فقط نباید بترسی چون اسب اونقدر باهوشه که سریع میفهمه . من خودم اوایل سوارکاری سوار اسبی میشدم که چون میفهمید من تازه کارم وقتی مربی ام دور و برم نبود سرجاش وامیستاد و از جاش تکون نمیخورد. بهرحال بی دلیل سوارکاری و ورزش پادشاهان اسم نگذاشتند. خوشحال که خوشتون اومد.
بنظر من که اصلا سخت نیست اونقدر لذت داره که باورت نمیشه .فقط باید عاشقش باشی چون باید پیگیر باشی و مدام بری تا یاد بگیری. و نترسی نه از اسب و نه از سواری(یا احیاناً زمین خوردن)
به شما پیشنهاد میکنم حتماً برید و امتحانش کنید فوق العاده است. موفق باشید
خدا خدا سکته کردم منو اینهمه زیبایی محاله ه ه ه ه ه
بله اسبسواری واقعا ورزش لذت بخش و خوبیه البته برای کسانی که علاقه دارند ، نمیترسند و لوس نیسنتد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.