شیشه آکواریم بعد از مدتی شروع به کدر شدن و رسوب کردن میکنه.رسوبات خود آب ، اثر دارو های استفاده شده و خیلی عوامل دیگه باعث بروز رسوب بر شیشه آکواریوم میشن.در این تاپیک به نحوه تمیز کردن و راه های اصولی حذف کردن رسوبات از روی شیشه آکواریوم می پردازیم
شیشه آکواریم بعد از مدتی شروع به کدر شدن و رسوب کردن میکنه.رسوبات خود آب ، اثر دارو های استفاده شده و خیلی عوامل دیگه باعث بروز رسوب بر شیشه آکواریوم میشن.در این تاپیک به نحوه تمیز کردن و راه های اصولی حذف کردن رسوبات از روی شیشه آکواریوم می پردازیم
سلام دوستان. من یه آکواریوم با طول 120 دارم که بالای اون دو تا پل حدود 20 سانت دارم که متاسفانه رسوب گرفته. از اونجایی که آکواریوم من گیاهی هست لازمه که این رسوبات رو پاک کنم یا به حداقل برسونم. لازمه بگم بارها سیم ظرفشویی و تیغ و سرکه رو امتحان کردم ولی جواب خوبی نگرفتم. اگه کسی اطلاعات بهتری داره کمک کنه لطفاً.
Sent from my LT29i using Tapatalk
از تمييز كننده من استفاده كنيد..خيلي خوبه اما دقت كنيد توي آب آكواريوم نريزه كه فكر كنم خطرناك باشه.كلا همه رسوبات رو انگار ميخوره.ميتونيد كم كم استفاده كنيد و بعد با دستمال پاك كنيد اما اگر امكانش هست كه تانك رو خالي كنيد حتما اين كار رو بكنيد
سلام سهیل خان. خوشبختانه از اینا تو خونه داشتیم یه مقدار ریختم روی شیشه یه دو سه دقیقه هم گذاشتم بمونه بعد با اسکاچ هم حسابی سابیدمش و آبکشی کردم. وقتی که خشک شد یه مقدار خیلی زیادی گچها رو پاک کرده بود ولی باز هم آثار لکه و رسوبات روی شیشه هست. روش خاصی شما استفاده کردین که کامل از بین میبره؟
اول تاریخچه این لکه ها رو بگم. این شیشه ها حدود دو سال هست که روی آکواریوم قرار داره برای جلوگیری از تبخیر آب. اون اوایل که از پمپ هوا استفاده میکردم، حبابها که به سطح میومدن باعث میشد که یه مقدار آب به این شیشه ها بپاشه و به مرور زمان باعث ایجاد لکه و رسوب شده. الان هم که شبها درب بالای آکواریوم رو میبندم صبحها میبینم که زیر این شیشه ها خیس هست و خشک شدن اون باعث ایجاد رد و لکه میشه.
حالا من موندم و این لکه ها.
سلام ..
دوست عزیزم شما از کلر جامد استفاده کن ...
به اندازه یه قندق تو نلبکی حل کن بریز رو دستمال یا جایی که میخوای لکه ها رو پاک کنی ... فقط دستکش یادت نره ... در ضمن شدیدا هم گاز تولید میکنه و چشم و گلو رو میسوزونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)