سلام.اگر جفت شما در حال جفت گیری هستن میتونید از یک مکمل حاوی ad3e استفاده کنید.اگر مارک خاصی پیدا نمیکنید از مارک هایی استفاده کنید مورد تایید واستاندارد باشه.این مارکی که گفتید رو من تا حالا نشنیده بودم.
باید یک عکس از کل بدن پرنده بخصوص زیر دم ها هم بگذارید تا بشه قطعی نظر داد.من فکر میکنم یک ماده باشه.اما اگر خودتون هم دقت کنید ببینید راه راه زرد و خاکستری زیر دم داره ماده هست.باز بهتره عکس بگذارید.
سلام آقای اسکندی
نه درحال تقویت هستم که آقا نیما گفتند ad3eتابرنیل هم دیگه همه چیز رو تکمیل میکنه ولی اصلا تو بوشهر پیدا نمیشه هرجا میرم میگن ایرانی داریم مارک رویا حالا نظرتون چیه در مورد استفاده ad3e?
تقویت ربطی به ad3e نداره.همه ی مولتی ویتامین ها دارای ویتامین های a d3 e هستن اما در هفته های منتهی به تخم گذاری که دفعات جفت گیری زیاد میشه برای تقویت نطفه ی نر و بالا رفتن درصد باروری از این قطره که دوز بالاتری از ad3e داره استفاده میشه.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
یعنی الان نیازی نیست؟درضمن من از قطره آوی مینرال هم در آب شان استفاده میکنم آیا این امر میتونه مفید باشه؟بعد سوال دیگه این هست که جفت ها از اکثر میوه ها استقبال نمی کنند مثلا هویج رنده شده.سیب.موز.بلال.ذرت.رو نمیخورند و دست نمی زنند که نمیدونم چ کنم ولی وقتی میرم برای امحانشون بعد از تقریبا2ساعت از گذاشتن غذا در ظرف چند دانه تخمه ریختم که حمله ور شدند طرف تخمه ها حالا با این مشکل چ کنم؟تقویت ربطی به ad3e نداره.همه ی مولتی ویتامین ها دارای ویتامین های a d3 e هستن اما در هفته های منتهی به تخم گذاری که دفعات جفت گیری زیاد میشه برای تقویت نطفه ی نر و بالا رفتن درصد باروری از این قطره که دوز بالاتری از ad3e داره استفاده میشه.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.