در این بخش فقط سایر ماهیان آب شور که می بایست در آکواریومهای فیش اونلی نگهداری شوند معرفی می شوند. دوستان می توانند پرسشها و نظرات خود را در بخش پرسش و پاسخ در مورد ماهیان آب شور مطرح نمایند
در این بخش فقط سایر ماهیان آب شور که می بایست در آکواریومهای فیش اونلی نگهداری شوند معرفی می شوند. دوستان می توانند پرسشها و نظرات خود را در بخش پرسش و پاسخ در مورد ماهیان آب شور مطرح نمایند
سلام
با اجازه از استاد عزیزم آقای مرادی میخواستم تجربیات خودم را در مورد آکواریوم فیش اونلی خدمت دوستان بگم
من مدت 5 سال است که از ماهیهای بزرگ و گوشتخوار در آکواریومم پذیرایی میکنم در این مدت تلفات بنده یک عدد خروس بوده که اون هم بخاطر غذا بود
من خودم یکسال ریف نگه داشتم ولی بجز خسارت سنگین چیزی عایدم نشد ولی از فیش اونلی بسیار راضی هستم و به دوستان عزیزتازه کار توصیه میکنم
لیست ماهیام
خروس ماهی یک جفت
جراح دم زرد با رشد بسیار بسیار عالی اندازه تقریبا 25 سانتیمتر
جراح پادر بلو
مجستیک
تریگرپیکاسو
این ماهیها بیشتر از 4 سال هست در اکواریوم بنده هستند
موفق باشین
سلام دوستان
این عکس آکواریوم فیش اونلی من است
حجم تانک200 لیتر + 80 لیتر سامپ
داخل سامپ 3 کیلو سرامیک فله ساخت شرکت ehem + 2 بسته سیپوراکس ساخت سرا
ریفیوجیوم داخل سامپ 20 لیتر
لامپ ریفیوجیوم 3500 کلوین داخل ریفیوجیوم از سنگ زنده استفاده کردم
دستگاه UV ساخت atman اسکیمر ویپرو مدلش یادم نیست
30 کیلو سنگ زنده + یک فیلتر زیر شنی که خیلی به پایداری اب کمک میکنه فیلتر زیر شنی ساخت ماهیرانه و با یک واتر پمپ جریان اب رو همیشه زیر پودر مرجانهای کف آکواریوم جاری میکنه
اینم عکس 2تا ماهی زیبا نمیدونم از کدوم خانواده هست (احتمال میدم عکس اولی گاو ماهی باشه)
خیلی زیبا بود گفتم دوستان ببینن
و
.
کسی در مورد این دوتا ماهی اطلا عات داره؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.