سلام به آقا بابک و همه دوستان
لطفا به من کمک کنید من میخوام از محصولات داروی شرکت سرا استفاده کنم .میخواستم بدونم آیا نمایندگی داره یا مغازه ماهی فروشی هست که داشته باشه لطفا آدرسش رو دقیق بهم بگید .یه سوال هم داشتم بین دارو های شرکت سرا و جی بی ال کدام بهتر میباشد.با تشکر از همه
دوستان و کارشناسان عزیز بنده این دارو رو برای سوراخ سر گرفتم میشه اگه اطلاع در مورد این دارو دارید به من کمک کنید که چگونه و چند بار در مدت درمان استفاده بشود با تشکر![]()
سلام من 20 تا آنجل تو آکواریوم دارم ابعادش 160.40.50 که 3 روزه همه رفتن یه گوشه روی شنها و تند تند نفس نفس میزنن فقط برای غذا میان سطح و شنا میکنن. ضمنا محل اتصال باله ها به بدنشون هم قرمز شده. من ضد عفونی اضافه کردم هوا هم شدید ولی فایده نداشت. لطفا کمکم کنید میترسم بمیرن![]()
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.اقا من یکی از تایگر منوهام بیماری پوسیدگی دم و باله گرفته جداش کردم و به قرنطینه منتقلش کردم.ولی نمیدونم دقیقا باید از چه دارو و روشی استفاده کنم.جای خودم میتونم از ( هر دو روز يك كپسول اموكسي سيلين را در اكواريوم مستقيم بريزيد.و در 9 روز 2 بار اب اكواريوم را به اندازه يك سوم تعويض كنيد.) ایا میشه از این روش استفاده کرد یا نه؟داروهای که در سایت گفتن تو اینجا شهرستان ما پیدا نمیشه.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
سلام دوستان عزیز در حال حاضر بیماری های میکروبی ی یا قارجی یا ویروس ها با دست گاه های اکسیژن فعال یا ازن ازبین میره من استفاده کردم خیلیم راضی هستم برای تهیه این دستگاه می تونید به این ادرس سایت زیر مراجعه کنید قیمتشم مناسب می باشد مرکزتحقیقات ازن پزشکی وخانگی(نیمه صنعتی) ایران | ازن,اکسیژن فعال , اوزون , ضدعفونی کننده
سلام دوست من
بیماری پوسیدگی باله منشاء باکتریایی داره و دوره درمانش حدود 2 هفته است.
بهتره از داریو نیتروفیورانتیون استفاده کنید.یک کپسول 100 میلی گرمی به ازای هر 40لیتر آب.بهتره کپسول رو در اب گرم حل کنید و بعد اون رو به مخزن قرنطینه خودتون اضافه کنید.
این دارو ممکنه باعث کف کردن اب بشه که طبیعی هست و مشکلی نداره.
البته میتونید از داروی سرا بکتاپور هم استفاده کنید.
شب خوش
یه سوال در مورد اسکار داشتم
من یه اسکار پرتغالی ماده دارم
البته بچه اس هنو
یه تورم کوچولو رو لبش دیدم امروز
عینهو تبخال میمونه
البته سرحاله فقط موندم به جایی خورده یا چیزیش شده یا ترسیده!
میشه راهنمایی کنید مرسی
هیچکس ج نداد چرا؟!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)