سلام دوستان،روزتون بخیر
من 2ماهه یه خوکچه ماده خریدم ک فروشنده دقیق نمیدونست چند ماهشه ولی بین 8تا 12ماهه.دوتا سوال دارم
خوکچه من خیلی خیلی ترسوعه حتی از من ک همیشه پیششم میترسه تا میرم سمتش فرار میکنه همش دوست داره بره ی جا قایم بشه،به سختی ارتباط برقرار میکنه،محل زندگیش خیلی بزرگه و تمیزه مشکلی از نظر کوچیکبودن قفس نداره
سوال بعدیم اینه ک خوکچه من اصلا صدایی مث سوت زدن تولید نمیکنه تا حالا نشنیدم سوت بزنه،دلیلش چیه؟و باید چ کارایی بکنم ک سوت بزنه؟
ممنون میشم پاسخگو باشید
سلام من یه خوکچه تازگیا خریدم، چند وقت پیش روی ساقه موهاش دانه های سفید کوچک دیدم که به ساقه مو چسبیده بود و امروز متوجه کرم های کرمی رنگ ریزی شدم که روی موهاش حرکت میکردن بیشتر ساقه مو، حمامش هم کردم اما بازم هستن باید چیکار کنم، خیلی ترسیدم اصلا بهش دست هم نزدم دیگه، میترسم بیماریش به انسان هم منتقل شه، باید چیکار کنم؟
به هش هویج و چغندر آب پز بده
کاهو و کلم کم بده
خیار بده
سلام من یک خوکچه خریدم تو اینترنت دیدم که باید با وسایل بازی سرگرم کرد یکی از این اسباب بازی ها توپ پینگ پنگه ولی اصلا خوکچه ام با هاش کاری نمی کنه
می خواستم بدونم چی کار کنم![]()
سلام دوستان
امروز خوکچه من زیاد عطسه کرده و بعضی اوقات صدای عطسش فرق کرده و کلا یجور دیگه شده و یه صدایی رو از خودش در میاورده که قبلا در نیاورده بود با پنجه هاش هم بعضی اوقات جایی رو چنگ میندازه امروز مصرفش آبش خیلی زیاد شده و تقریبا تو ۲۴ ساعت ۲۵۰ میلی لیتر آب خورده
من خیلی نگرانشم الان باید چیکار کنم؟![]()
منم یک خوکچه هندی داشتم متاسفانه در غذا دادن بهش دقت نکردم و کم کم مریض شد
حتما سعی کن غذاشون کامل باشه و بذار توی خونه راحت بدود چون به این موضوع نیاز داره و نباید
تو یه جای کوچیک باشه .
من شنیدم به عطر و ادکلن هم حساسیت دارند و نباید نزدیک بشن
خلاصه امیدوارم خوکچه تو دچار مشکلات من نشه .
سلام
خوکچه ی من یک چشمش خاکستری رنگه
ایا ممکنه کور باشه؟؟
از زمانی ک خریدمش اینجوری بوده و چون تو محیطی بوده ک با خوکچه های نر دیگه در ارتباط بوده و دعوا میکردن ممکنه کورش کرده باشن؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)