قبل از اتمام سیکل به علت اینکه مقدار امونیاک و نیتریت هنوز صفر نشده این مواد باعث از بین رفتن
موجودات زنده داخل سنگها میشن که هم اسیب جدی به سنگ میزننو هم باعث بالا رفتن امونیاک و
نیتریت میشن.علاوه بر این این موجوداتی که از بین میرن زمان زیادی طول میکشه تا دوباره بوجود بیان
دوستان من نام کاربری rezacpu به l2eza تغییر دادم
گفتم در جریان باشید![]()
امروز داشتم توyoutoubeچرخ میزدم چندتاکلیپ بود که یه سری موجساز گذاشته بودن نمایش کار همونwavebox رو انجام میدادالبته بهتر انجام میداد بدون جعبه ای سیاه wavabox از ااون موجساز هاتهران پیدامیشه یاکنترولر موج ساز
اکواریوم سیستم و سیچه داره این کنترلر هارو ولی با این تایمر ها هم که چهارتا خروجی داره میشه اینکارو کرد و قیمتیم نداره(8تومن)من امتحان کردم با سه تا موج ساز جواب میده
موجسازهای که کار waveboxvانجام میدن چی میشه درست کرد.از طرز کار موجساز فیلم دانلود کردم ولی نتونستم بزارمش توسایت.چه جوری این کاروبکنم
وارد کنندهای ماهی لایوراک هم وارد میکنن
با بابک خان صحبت کردیم میتونید فایل با فرمت فلش رو با حجم4مگ رو تو خود سایت اپلود کنید
در مورد سوالتونم من متوجه نشدم ولی من خودم سه تا موجسازمو به یک تایمر وصل کردم که
به طور مجزا خاموش روشن میشدن همین کار ویوباکسو انجام میداد ولی موجش تو همون محدوده
موجسازها معلومه ولی ویوباکس موجش تو تمام اکواریوم ایجاد میشه
سلام اقامصطفی.3تالینک توپست بالای گذاشتم لینک اول رو ببینید متوجه میشدچی میگم. ادرس اپلودسنتر رو لطف میکنیدبا بابک خان صحبت کردیم میتونید فایل با فرمت فلش رو با حجم4مگ رو تو خود سایت اپلود کنید
در مورد سوالتونم من متوجه نشدم ولی من خودم سه تا موجسازمو به یک تایمر وصل کردم که
به طور مجزا خاموش روشن میشدن همین کار ویوباکسو انجام میداد ولی موجش تو همون محدوده
موجسازها معلومه ولی ویوباکس موجش تو تمام اکواریوم ایجاد میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.