با تشکر پس با یک متال و یه مهتابی نور کافیه .کنار های تانک تاریک نمیشه؟
با تشکر پس با یک متال و یه مهتابی نور کافیه .کنار های تانک تاریک نمیشه؟
بله دوست عزیز کفایت میکنه یه متال میتونه یک محدوده ۷۰تا۷۰را راحت پوشش بده البته بستگی داره چند وات باشه ونوع قابش وهمچنین ارتفاع لامپ چجوری باشه.من خودم برای تانک جدیدم که ۱۶۰*۷۵*۷۰ساختم دوتا متال ۲۵۰براش گرفتم.
درکل باید مرجانهایی که نور زیاد میخوان قسمت وسط وبالاتر ،ومرجانهایی که نور کم میخوان گوشه ها وپاینتر قرارشون بدید.
بله خیلی ممنون فقط چه مارکی بگیرم اگه قیمتش هم بفرمایید
و این که میشه به جای مهتابی از ال ای دی آبی اکتنیک استفاده کرد ؟
چون مهتابی برای قابش کلی دردسر داره اگه میشه چه تهداد استفاده بشه؟
دوست عزیز مارک گیسمان را من استفاده کردم وعالی بوده،میتونید بجای مهتابی از ال ای دی استفاده کنید ولی هزینه اولیه بیشتر میشه نه کمتر .اگه خواستید ال ای دی جاش بزارید به نسبت سه به یک از رویال بلو وابی استفاده کنید خوشبختانه ال ای دیهای کری هم تو بازار امده که میتونید از این مارک بگیرید بنظر من برای شما بین ۴۰تا۶۰وات کفایت کنه,فقط یه موردی که باید رعایت کنید که براش دیمر بزارید ،وچون نور اولتون ال ای دی هست کم کم روشن بشه وکم کم خاموش بشه بهتره...............
دوست عزیز ساخت قاب مهتابی خیلی اسونه و کاری نداره.
و اگه میخوایی در اینده تانک حرفه ایی و ریف های خاص و اس پی اس نگه داری بهتره که همین الان بری سراغ مهتابی که دوباره کاری هزینه اضافی نشه
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
دوستان کسی از این سیستم ال ای دی های شرکت سان رایس استفاده کرده ؟
به نظرتون چطوره؟![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.