سلام.
براي اينكه عروس از دست غذا بگيره حتما بايد چند ساعتي غذاهاشو برداشت؟؟
يا مثلا دانه براش بزاري و تخمه يه يه چيز ديگه بگيري جلوش لطفا راهنمايي كنين ممنوووووون
سلام دوستان
برای جوجه عروس میخوام میوه بزارم.به صورت برش بزارم یا رنده کنم؟هر میوه ای بزارم مورد نداره؟
و اینکه اگه میوه و سبزیجات بزارم بازهم لازمه مولتی ویتامین بدم؟
عروسم 1.5سن داره.پرهاشم کامل در نیومده.
سلام . جوجه شما دانه خور شده؟
در این سن مولتی ویتامین نیازی نیست
در قسمت معرفی طوطی هایم عکسش هست . جفتش هم یک ماده بالای 7 سال است که در عکس هست
من یه عروس نر دارم 6-7 ماه سن داره و این حالتی که شما گفتی رو هم داره، یعنی مست میشه؟!!!!
آخه من چیزی بهشون نمیدم که گرم باشه و باعث بشه که ...
ممکن هست گاهی چنین حالتهایی برای نر های 7 ماهه هم اتفاق بیفتد . سعی کنید برایش اسباب بازی بگذارید و هفته ای 1-2 بار ابتنی اش بدهید و کاهو و اسفناج هم در برنامه غذاییش بگنجانید. تخم مرغ و جوانه و دانه های تقویتی هم استفاده نفرمایید و همین طور مکمل ها
اقا جواب منم بدين خب
ميخوام كاري كنم كه با دست ازم غذا بگبره عروسم
چيكار كنم چه مدت غذاشو بردارم؟
دونه بزارم براش يا همشو بر دارم و انگار به تخمه زياد ميلي نشون نميده چي با دست بهش بدم![]()
غذای پرنده را از شب بردارید و صبح ساعت 10 غذایی را که بیشتر دوست دارد با دست جلویش بگیرید تا از شما بگیرد یا روی دستتان بیاید . برای بار اول هم انتظار نداشته باشید که این کار حتما نتیجه بدهد اگر نخورد ظرف غذایش را بگذارید و فردا دوباره امتحان کنید . یا بیرون بیاوریدش (چون این طور که گفتید بالهایش را کوتاه کردید)و سعی کنید روی انگشتتان بیاید یا در قفس انگشتتان را جلویش بگیرید تا یاد بگیرد کم کم روی دست بایستد. یا وقتی در قفس است با انگشتتان سرش را ناز کنید
باید کم کم به شما اعتمادش جلب شود . اگر هم گازتان گرفت حرکت تندی انجام ندهید که بترسد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.