خیلی خیلی ممنونم![]()
خیلی خیلی ممنونم![]()
سلام من یدونه خوکچه خوشگل دارم که موهاش بلنده میشورمش خشکش میکنم شونه میکنم ولی موهاش چون بلند میشه زود کثیف میشه چند بارم کوتاه کردم ته موهاشو ولی بازم کثیف میشه همش میره رو ادرارش میشینه انگار خوشش میادچرا اینطوریه؟
سلام من يه خكوچه هندي دارم كه جديدا گازم ميگيره ..٣ماه تقريبا دارمش تا الان پنج بار گازم گرفته
اوايل كوچولو گاز ميگرفت كه من فكر ميكردم شايد دستمو با غذا اشتباه ميگيره اما سري اخر كه گرفتمش شونش كنم ٢بار پشت هم دوحاي دستمو گاز گرفت
دليلش چيه و چيكار بايد بكنم؟؟
اها يه سوال ديگه خيلي هم ميترسه خيلييي واسه اينكه ترسش بريزه بايد چيكار كنم؟؟
سلام من امروز خوچکه خریدم ۳۷ روزشه خیییلی میترسه همش درحال فراره و اینکه غذا نمیخورد تااینکه نصف شب شد و چراغاخاموش و اصلااا سوت نمیزنه عادیه؟چیکارکنم ک عادت کنه ی چن روز بهش دست نزنم تاعادت کنه ب محیط یااینکه همش پیشش باشم؟
و موقع خرید ب من گفتن ک انگل زدایی نمیخواد چون گوشت خوارنیست ک انگل داشته باشه ازچند جا پرسیدم اینو گفتن
حالا لازمه ببرم یانه؟
سلام،بالاخره یک خوکچه هندی 45 روزه گرفتم اسمش گوجی هست😊 فعلا تو یه جعبه که زیرش پوشال چوب هست از نگهداری میکنم_ یه چیزی فروشنده داد برای خوراکش که مثل علف ساقه دار میمونه(یونچه همینه ینی😀) . خب میخواستم بدونم چه چیزهایی میتونم بهش بدم بخوره فروشنده میگفت علف سبز بهش بده،میشه بهش برگ هم داد؟ یا چیزایی که در دسترس باشه؟
بنظر منکه همش باهاش بازی کن و میوه بده بهش که از دستت بخوره حتما بهت اخت میگیره😊 گرسنه بشه تورو هم میخوره😀
باهاش بازی کن و بذار از دستت غذا یا میوه بگیره بهت اخت میگیره و عادت میکنه زود
سلام یه خوکچه خریدم یک ماهشه مادست اسمش فرمو ولی چند وقته منو گاز میگیر چیکار کنم غذا باید بهش چی بدم برای بازی واسش چی خوبه چه جوری بهش یاد بدم که یه جا دسشویی کنه آخه همه جا دسشویی میکنه حتی جایی که برای خوابش درست کردم زیرش پوشاله .چند سال عمر میکنه تو آکواریوم نگهش داشتم ببخشید از سوالات زیادم
راستی خیلی چاق شده مشکلی نیست
سلام
من تازه واردم
میخواستم بدونم نگه داری خوکچه از خرگوش اسونتره یا نه؟و اینکه خرگوش من خیلی زود باهام صمیمی شد اما بخاطر اینکه همش بهم میگفتن نحسه فروختمشتصمیم دارم خوکچه بگیرم اما نمیدونم مناسبه یا ن؟مثلا اگه ب بلوغ برسه و جفتگیری نکنه چیمیشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)