با عرض سلام و خسته نباشید. ببخشید دوستان من قصد کردم عروس هلندی سرلاکی بخرم. ولی تا الان نه عروس هلندی داشتم و نه جوجه سرلاکی. تویه گرگان قیمت لوتینوسرلاکی 250 تومنه. اول اینکه میخوام بدونم قیمتش همینه؟ دوم اینکه درصد مرگ میر جوجه سرلاکی چجوریه؟و سوم اینکه هزینه نگهداری جوجه سرلاکی هفته ای چقدره؟
ممنون و سپاسگذارم.![]()
ممنون از راهنماییت داداش. من سابقه داشتن طوطی سبز هم دارم ولی زیاد رضایت بخش نبود. من بیشتر علاقه دارم طوطیم دستی و رام بشه تا اینکه حرف بزنه. بین عروس هلندی و طوطی سبز کدومشون زودتر با انسان رابطه برقرار میکنن؟ سن عروس هلندیو چطوری میشه تشخیص داد که جوجه هست یا نه؟ فکر میکنم جنس مادش خیلی شبیه جوجشه. راستش اینجا بد جور کلاه سره آدم میزارن. واسه همین میخواستم سرلاکیشو بگیرم. لطفا شما که تجربشو دارین منو راهنمایی کنید. با تشکر.
خواهش میکنم
عروس هلندی نسبت به ملنگو (طوطی سبز) بیشتر با انسان رابطه برقرار میکنه
جوجه دوماه عروس هلندی دون خور هست و گزینه خوبیه البته تا 3و4 ماهگی خوبه حتی بیشتر ولی هر چی سن کمتر باشه بهتره
راه تشخیص جوجه هم باید تجربه داشته باشید از روی پاها-کوتاهی تاج(البته تو همه این طوری نیست) -پر دور چشم-بدون پوسته بودن بینی و نوک
جوجه ها از لحاظ رنگ مثل ماده های بالغ هستن
تشخیص اسون نیست بهترن کار اینه که به فروشنده اعتماد کنید
دوستان تو فروم هستن که جوجه هاشون رو برا فروش گذاشتن میتونید به خرید و فروش فروم هم سر بزنید
سلام دوستان.
الان رفتم یه عروسام سر بزنم، متاسفانه دیدم یه جوجه مرده و انگاری له شده. نمیدونم همون که تازه میخواسته در بیاده یا اون 7 روزه .
به نظرتون از چیه؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)