دوستان در چند روزگی باید پره عروس رو کوتاه کرد تا پرواز نکنه؟
سلام
دوستان دیروز به این مشکل برخوردم که پای جوجه 4 روزم کف قفس MDF لیز خورد و پاش کج شد از دیروز تا امروز پای جوجه رو طبق اموزش سایت خارجی بستم و امروز جوجه پاشو باز کردم که ببینم چقدر بهبود پیدا کرده دیدم 100 % پاش طبیعی شده و مشکلی نداره میتونه ورجه ووورجه هم بکنه یک روزی سرلاک بهش دادم الان مادرش پذیرفته جوجه رو و بهش غذا داد و خیالم راحت شد.
اموزش بستن پای جوجه رو بعدا مینویسم میزارم
برای این سری که دیگه مشکلی پیش نیاد بنده این کار و کردم پیشنهاد میکنم شما هم انجام بدید
یا موکت رو برعکس بندازید کف لونه و روش خاک چوب بریزید یا کاری که من کردم
چسب اهن خریدم و کف لونه رو چسب زدم و روش رو خاک چوب ریختم چند ساعتی تو افتاب گذاشتم و خشک شده, خواستم لونه بزارم برای جفت 1 سانت خاک چوب میریزم برای جفت و نور علی نور میشه ...
خیلی خیلی طبیعی هست اصلا بوی چسب نمیده لونه و اصلا حتی 1 % هم امکان نداره جوجه پاش لیز بخوره و نتونه رو پاش بایسته...
تمیز خواستید بکنید لونه رو , با یه کاردک کافیه بزنید زیر لونه کاملا چوب با چسبش بلند میشه میتونید اماده کنید لونه رو برای سری بعد جفت ها... موکت بی دردسر تر هست اما جفت من فضول هستند کف لونه رو شخم میزنن و موکت رو هی میارن بالا. موفق باشید.
![]()
دوستان قفس عروس و برزیلی میشه پیش هم گذاشت؟ مشکلی ایجاد نمیکنه
میشه راهنمایی کنید وقتی عروس خریدم باید بعد خرید تا زمان جفت خوردن و جوجه دادن چه مواردی را باید انجام بدم
باتشکر
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)