سلام دوستان.بلاخره جوجه عروسم دونه خور شد و راحت شدم
ولی یه مشکله دیگه دارم.متاسفانه چون مدفوع جوجه مایع هست به دمش خورده و همینطور بالهاش و کثیف کرده... خشک هم شده.
چطوری تمیزش کنم؟
صبح حمامش کنید . منظور از حمام بردن زیر دوش مسقتیم حمام نیست . با یک اسپری آب ولرم و یک تکه دستمال یا پارچه میتونید پر و بال عروس هلندی رو تمیز کنید . حتما صبح این کار رو انجام بدید و بعد هم با سشوار پرنده رو خشک کنید و در جای کاملا گرم و بدون جریان هوای مستقیم نگهداری کنید . یک باد کولر کافیست تا پرنده خیس با مشکل جدی مواجه بشه
ویرایش توسط بابک آژیده : 12th May 2014 در ساعت 01:03 PM
دوستان الان عکسی از تخمای عروسام گرفتم. تخم راستی سمت بالا و چپی سمت پایین همونایی هستند که میگفتم جوجه داره. و وقتی با چراغ قوه نگاه کردم توش پر بود
به نظرتون درسته؟
![]()
سلام
دوستان تا الان 5 سری این مشکل پیش اومده که جوجه هام پاهاش کج شده همش هم مشکل من با لونه mdf هست.. این سری ه جوجه اینطوری شده امروز جوجه 4 یا 5 روز داره از امروز پاش رو بستم.
به نظرتون امید هست خوب بشه ؟ سر قبل 2 تاشو دادم پرنده فروش گفت خوب نشدن منم سرشون رو کندم... این جوجه از دیروز حس کردم پاش کجه امروز دیگ بدتر از دیروز شده و پاشو بستم یکی از پاهاش این مشکل رو داره.. به نظرتون چکار کنم. از زمانی که پاشو بستم جیک جیک مدام میکنه الان 5 ساعتی میشه... انگار داره اذیت میشه پاش بسته هست
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)