برای رشد زودتر اسکار و اسکات باید چیکار کرد
تغذیه مناسب و بالا نگه داشتن کیفیت اب در بهترین حالت
استفاده از غذای دستساز(میگو+دل گوساله+سیر+اسفتاج یا نخود فرنگی) تاثیر زیادی در رشد اسکار خواهد داشت
همچنین استفاده از غذاهای شرکتی با کیفیت بالا و مرغوب در این امر دخیل هستند
برای اسکات هم از غذاهای شرکتی مخصوص این ماهی همراه با مواد گیاهی شامل اسپرولینا مثل کاهو و اسفناج و........ در رشد این ماهی تاثیر گذار خواهد بود
سیفون مرتب و خارج کردن فضولات که باعث کاهی نیترات و امونیاک محلول در اب هم هست تاثیر زیادی در جلوگیری از رشد سوز شدن ماهی خواهد داشت
مورد بعد هم که مهم هست تناسب تعداد ماهی نسبت به حجم تانک هر چه مقدار تانک بزرگتر و تعداد ماهی کمتر سایز شدن ماهی سریعتر
با سلام و خسته نباشید
من 3تا کوی با یه گلد فیش دارم که اندازه هاشون تقریبا متوسطه
امشب یه کوی بزرگ گرفتم که دنبال اینا میکنه میترسم که بخورشون!!آیا این کار ازش بر میاد؟آگه برمیاد که بگین یه فکری کنم
البته باید یکیشونم بفروشم چون جا کم دارم![]()
سلام دوست عزیز
بهتر بود از ماهیانی با سایز یکسان استفاده می کردید
گلدفیش رو حتما رد کنید چون احتمال صدمه دیدنش بیشتر از کوی ها هست
در مورد خوردن احتمالش خیلی کمه ولی ممکنه به دلیل حمله به بدن ماهیات باعث کنده شدن پولکها و ضخمی شدن بدن ماهیات وجود داشته باشه البته این حالت معمولا در بین کوی ها کم پیش میاد بطور کلی با هم سازگاری دارن بجز اون گلدفیش که کوی معمولا اذیت می کنه گلدفیش رو
یه سوال دیگه ببخشید
غذا دادن ماهی به این بزرگی چجوری باشه بهتره؟
بعدم اینکه غذاشونو که میریزم این اجازه نمیده بقیه بخورن الان دو روزه ماهی کوچیکترا پشت سنگا قایم شدن فکر نکنم غذا هم خورده باشن![]()
درود بر شما اگه 2 تا كوي بزرگ داشته باشيد اين مشكل قدرت طلبي يه كوي بزرگتر كمتر ميشه. در حال حاضر نگران نباشيد، بعداز يك مدت عادت ميكنن زمان لازم داره شما غذا رو پراكنده در سطح آب بريز و يا از غذاي روي آب با زير آب هم زمان استفاده كن. در ضمن به اندازه ايي غذا بدهيد كه ماهي شما سير بشه.
ببخشید باز مزاحم شدم
من میخوام اون کوچیکترارو به یه تانک دیگه منتقل کنم
چندوقت پیش تانک قبلی خودمو واسه همسایمون با همه وسایلی که قبلا واسه تانک قبلیم استفاده میکردم همراه با سنگ و .. واسشون ماهی گرفتم به دو روز نکشید مردن
حالا میترسم اینارو به اون تانک منتقل کنم
دوتا سوال دارم اول اینکه بنظرتون چی بوده که باعث مرگ دوروزه ی 8 تا ماهی بشه؟ (دوتا سیلور.5تا تایگر.یک فایتر)
دوم اینکه آکواریومو سنگاشو با چی بشورم که ضد عفونی بشه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)