سلام دوستان عرض ادب دوستان کسی دلش نمیخواد جواب منو بده؟خیلی تنها شدم اخه باور کنید نارحتم
ممنون از شما
سلام دوستان عرض ادب دوستان کسی دلش نمیخواد جواب منو بده؟خیلی تنها شدم اخه باور کنید نارحتم
ممنون از شما
سلام
کار خوبی کردید که دادیدش به صاحب اصلیش
به نظر من هیچی بهتر از یه هم صحبت جدید نیست
اول باید ببینید از طوطیتون چه انتظاری دارید
بعد باید تصمیم بگیرید جوجه میخواید یا بزرگ
من خودم بعد از ازدست دادن جوجه ملنگوم چون نمیتونستم یه ملنگو جوجه پیدا کنم یه جوجه عروس خریدم که جای ملنگوم رو بگیره که خدارو شکر الان وجودش برای همه خونوداه باعث شادیه
من یکی از ملنگو ها رو جدا کردم از اون یکی تو یک قفس جدا و گذاشتم ـش نزدیک پنجره ... از دیروز دیدم سرشو میکنه تو بدنش و انگار سردش شده .... دقیقا مثل زمانی که خواب ـه ... به نظرتون امکان داره از سردی هوا این کار رو بکنه ... یا مریض شده!
سلام من چند ساعت پیش یه ملنگوی بالغ رام خریدم اوردم خونه مشکلی نداشت از قفسش در اوردم اومد رو دستم. به همه بوس داد.
گذاشتم رو قفسش یه تخمه بعش دادم نتونست بگیره افتاد بعد دیگه عصبی شده. نمیاد رو دست که بزارمش تو قفسش. همش گاز میگیره. یه دقه باهاش کاری نداشتیم اومد سیب رو قفسشو برداشت یکم خورد. بعد بهش بادوم زمینی دادم خیلی دوس داشت خورد اما هنوز دستمو میبرم جلو گاز میگیره. چیکار کنم بره تو قفسش؟
به نظرتون چند سالش باید باشه این؟
یجا داره خوشو میتکونه![]()
سلام ملنگوی زیبایی خریدین ... اگر میشه بگید از کجا خریدین و همچنین قیمت ـش !به نظرتون چند سالش باید باشه این؟
اگر ملنگو ـتون بالغ باشه باید بیشتر از 3 سال داشته باشه ...
در مورد گاز گرفتن هم باید بگم که احتمالا یکم اعتمادش نسبت به شما از دست داده ...به مرور زمان نرمال تر میشه
از کرج - فاز 4- خیلی گرون...به نظر شما براش منطقی چنده؟
-----الان یکم شکمش گاهی حس میکنم میلرزه. وقتب میرم نزدیکش زیاد میرم. یبارم چشاشوو بست صداش زدم باز کرد.
چیزیش نشده باشه یوقت؟ الان از قفس سیب و خوراکی دادم گرفت. اما نگرانشم. به نظرتون خطرناکه علاعمش؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)