چند تا عکس از ریف های من
امید وارم خوشتون بیاد
![]()
چند تا عکس از ریف های من
امید وارم خوشتون بیاد
![]()
سری دوم
دسجاردینی
رضا ماشالا عکسایه اکواریوم تو که با دوربین موبایل میگری از عکسایه اکواریوم من که با دوربین نسبتن حرفه ای گرفته میشه بهتره![]()
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوست عزیز
ما که از کاربر های آب شیرین هستیم با دیدن این عکس ها روحیمون بهم میریزه و یه جورای وقتی با تانک شما مقایسه می کنیم حس آب شیرینمون می پره !
واقعا بهتون تبریک می گم بزنم به تخته واقعاٌ زیباست
به امید خدا در کنار تجربیات شما عزیزان ماهم یه زمانی آب شور را هم راه اندازی خواهیم کرد
به نظر شما برای اینکه آب شور رو شروع کنیم از یه تانک کوچیک اینکارو انجام بدیم بهتر نیست ؟ یا اینکه همون اول باید تمامو عیار روش کار کرد ؟
تا حالا حساب کردین که هزینه نگهداری با این اندازه تانک چقدر در ماه یا در دوره های متفاوت میشه ؟
متاسفانه از اونجایی که ارزش پول ما روز به روز داره پائین تر میاد هر روز قیمت ها داره بالا تر میره !
با تشکر
داود
خیلی خوشحال شدم دوست عزیزبا سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوست عزیز
سلام دوست عزیز
مرسی ممنون
ما که از کاربر های آب شیرین هستیم با دیدن این عکس ها روحیمون بهم میریزه و یه جورای وقتی با تانک شما مقایسه می کنیم حس آب شیرینمون می پره !
واقعا بهتون تبریک می گم بزنم به تخته واقعاٌ زیباست
ممنون دوست گلم
به امید خدا در کنار تجربیات شما عزیزان ماهم یه زمانی آب شور را هم راه اندازی خواهیم کرد
اینشالا هر چه زودتر شما هم به جمع ابشوری ها به پیوندی
به نظر شما برای اینکه آب شور رو شروع کنیم از یه تانک کوچیک اینکارو انجام بدیم بهتر نیست ؟ یا اینکه همون اول باید تمامو عیار روش کار کرد ؟
به نظر من یک بار هزینه اولیه کنی بهتر چون
هزینش راه اندازیش بالاست و خواسته باشی که یک بار هزینه کنی دستت را بیفته بعد بری اون چیزی که میخوایی
جمع کنید دوباره باید هزینه اولیه کنی یکم سخت
تا حالا حساب کردین که هزینه نگهداری با این اندازه تانک چقدر در ماه یا در دوره های متفاوت میشه ؟
حالا دوستانی که به صورت حرفه ای دارن این کارو میکنن میفهم من چی میگم
هزینه اولیش واقعا زیاد ( اگه برای ریف باشه )
ولی وقتی که ریف ماهی هات کامل بشن واقعا میگم هزینت فقت غذا دادن ماهی ها
و ریف ها میشه
من با این حجم ریف ماهی ماهی 20 تو من هزینه نمیکنم البته بدون پول برق
متاسفانه از اونجایی که ارزش پول ما روز به روز داره پائین تر میاد هر روز قیمت ها داره بالا تر میره !
بله این که صد درصد
با تشکر
داود
و شرمنده که یکم دیر جواب پستتون دادم
موفق باشید
آقا رضا اول اینکه خیلی ممنون از جواب کاملتون دوم اینکه خیلی خوشحال شدم از آشناییتون و امیدوارم که شما همیشه حضورتون پر رنگ باشه که از تجربیاتتون استفاده کنیم
در مورد راه اندازی تانک هم درست میگین به امید خدا قبل از راه اندازی اول یه مطالعه حسابی خواهم کرد بعد به شما و اساتید دیگه زحمت میدم که راهنمایی کنند
راستی کتاب خوبی سراغ ندارید در مورد آبشور که تهیه کنم
با تشکر
داود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.