سلام. دوستان جوجه عروس من الان 35روزشه و دو روزه گداشتمش تو قفس اما قفسش کاسکویی هست و وقتی منو میلینه سرشو از لای میله ها میاره بیرون و تقلا میکنه ک در بیاد. چکار کنم؟شهرستان زندگی میکنم و اینجا قفس خوب گیر نمیاد یا خیلی کوچیکه یا بزرگه و کاسکویی. مجبور شدم قفس کاسکویی گرفتم دیگه
سلام
برای اینکه به موندن تو قفس عادت کنه چند روز اول یکم اذیت میشه
تحمل کنید و ساعات خاصی رو بیرون بیاریدش تا عادت کنه
قفس کاسکویی فاصله میله هاش زیاده و ممکنه باعث بشه سرش لای میله ها گیرکن
ممنونم. این براش مشکلی پیش نیاد سرشو میکنه لای میلها گیر میکنه؟جز قفس کاسکویی چیزی گیرم نیومد بقیه قفسها کوچیک بودن
دوستان دارم نگران میشم
از دیروز تا حالا عروسم نه اب خورده نه غذا یه جا مونده سرو صدا میکنه سوت میزنه ولی چیزی نمیخوره
می توانید از بیرون دور تا دور قفس به ارتفاع 15 سانت را سلفون بکشید.البته تا زمانی که دانه خور شود چون بعد از آن احتمال زیاد سلفون را می جود
شما تمام مدت پیش پرنده نیستید که ببینید چیزی خورده یا نه؟.
غذاهای متنوع در اختیارش بگذارید تا آنهایی را که بیشتر مایل است بخورد
دوستان عروس ها تا چند تخم میگذارند ...؟؟؟ آیا ممکنه 7 تخم عروسی گذاشته باشه ؟؟؟
فکر میکنم حق این جوجه رو دارن میخورن
با دوز اختلاف از تخم بیرون اومد و الان که داشتم بررسی میکردم دیدم کلی پر توی لونه هست و قسمت گردن و پشت تاج پراش ریخته
در صورتی که دو تا جوجه ی دیگه با اختلاف زیاد دارن رشد میکنن
اینم عکس اون دو تای دیگه
به نظرتون مشکلی هست یا عادیه
سلام احتمالا والدینش پراشو میکنن اگر امکانشو دارید جدا کنید و دستی بزرگش کنین موفق باشید
مسئله ای نیست. معمولا جوجه های بزرگتر قویترند و بیشتر تقاضای غذا می کنند و رشدشان هم بهتر است
پرهای جوجه سوم هنوز در نیامده . نریخته است
غذابه اندازه کافی و در دفعات مختلف در اختیار جفت قرار بدهید
سلام
دوستان علت اینکه نر بیشتر داخل لانه میمونه چیه؟
و ماده دم لانه میشینه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.