سلام الان توي بازار عروس هلندي 40 روزه موجوده؟؟ قيمت زرد رنگهاش چقدره؟؟ و اينكه نر ميخوام باشه از كجا بفهمم نره يا مادست ممنون
سلام الان توي بازار عروس هلندي 40 روزه موجوده؟؟ قيمت زرد رنگهاش چقدره؟؟ و اينكه نر ميخوام باشه از كجا بفهمم نره يا مادست ممنون
سلام دوستان من امروز یه عروس 1 ساله خریدم فروشنده گفت نره عکسشو میزارم که ببینم راسته یا نه
اونجا خیلی دستی بود حتی توی ماشین با دکمه و لباسام بازی میکرد تا اینجا ولی تا اوردمش رفت تو قفسش بعد از چند ساعت یه جا موندن رفت غذا خورد الان صدا میده سوت میزنه ولی نمیشه بیاریش رو دست حتی صورت از پشت قفس نزدیک میکنی میره عقب
نمیدونم چرا
سلام دوستان.
عروس های من برای بار دوم تخم کردند.
این بار اصلا به تخم ها نگاه نمیکنم و الان نمیدونم چند تا تخم کردند.
ولی صبح ها ماده و بعضی وقتها با هم روی تخم میخوابند.
اما وقتی هوا تاریک میشه و اتاق تاریک میشه (البته من یه جراغ خواب گذاشتم) ماده میاد بیرون که غذا بخوره نر میره جلوی لونه میشینه و نمیذاره ماده بره.
الان دو شبه اینطوریه و من مجبورم برق اتاقو روشن بذارم تا نر بعد از 10 دقیقه بیاد بیرون تا ماده بره بخوابه و بعداز آن برق و خاموش میکنم مشکل حل میشه.
اولین تخم را 30/01 گذاشتند.
چیکار کنم؟؟؟؟؟
دوستان این اصلا اب و دون نمیخوره از ظهر که اوردمش خونه یه بار رفت 4 تا دونه ارزن خورد ابم هیچی نخورد
فقط سرو صدا میکنه هی میره اون طرف میاد این طرف اگه ترس و استرس داره پس این کارا چیه دیگه![]()
سلام .درست متوجه سوالتان نشدم پرنده های شما موردی ندارند اما اگر مسئله چراغ هست خوب می توانید اگر همیشه ساعت 8 برق را خاموش می کردید حالا با نیم ساعت تاخیر این کار را انجام دهید
نگران نباشید پرنده ممکن است به خاطر جابه جایی کمتر غذا بخورد اما گرسنه نمی ماند . کمی فرصت بدهید تا به محیط جدید عادت کند و فعلا سعی نکنید با دست بگیریدش
سلام
دوستان به نظر شما این عروس نر هست یا ماده؟
![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)