درست و البته کم غدا بدید . روزی یک بار و فقط خییلی خیلی کم...
از سولفات منیزیم هم استفاده کنید طبق آموزش تاپیک مربوطه
سلام دوستان امروز صبح روی سر ماهیهای آنجل نقطه های سفید رنگی که شبیه به جوش هستن دیدم که عکسش هم به سختی گرفتم .
برای درمانش فعلا از نمک شروع کردم و قصد دارم از سیپروفلوکساسین 250 میلی گرم برای هر گالن با سیفون مرتب 50 درصد کار رو ادامه بدم اما چون مطمئن نیستم که بیماری چی هستش منتظر نظرات اساتید هستم.
با تشکر فروان اگه ممکنه زود جواب بدین.
سلام:سلام دوستان امروز صبح روی سر ماهیهای آنجل نقطه های سفید رنگی که شبیه به جوش هستن دیدم که عکسش هم به سختی گرفتم .
برای درمانش فعلا از نمک شروع کردم و قصد دارم از سیپروفلوکساسین 250 میلی گرم برای هر گالن با سیفون مرتب 50 درصد کار رو ادامه بدم اما چون مطمئن نیستم که بیماری چی هستش منتظر نظرات اساتید هستم.
با تشکر فروان اگه ممکنه زود جواب بدین.
محمدرضا جان فقط سیفونهای سنگین و نمک داشته باشین و سیپرو رو بذار بعد یک هفته اگه خوب نشد
منظورم از قطره,قطره ی سرا امنیپور و سرا مایکاپور بود استفاده هم زمان از تترا سایکلین یا مترونیدازول با اینا ماهیارو نمیکشه؟سلام:
ببینید دوست عزیز در حالت ا.ل تا جائیکه می تونید سعی کنید به ماهیتون دارویی ندهید.عکس ماهیتون بذارید.من خدمتتون عرض کردم احتمالاً مشکلی حادی نیست الکی به ماهی دارو نخورانید.قطره چی؟
آموکسی سیلین اصلاً برای ماهی کارایی نداره و بدرد ماهی نمی خوره-تترا سایکلین رو برای چه منظوری می خواهید بکار ببرید؟؟؟؟؟؟؟
تترا سایکلین رو برای خوردگی باله میخوام بریزم
هر کاری میکنم نمیشه عکس اپ کنم همش میگه شما به حداکثر میزان فیلد های خود رسیده اید![]()
سلام و درود به محمدرضای عزیز:
یه سری جوشهایی هستند که دارای عاملهی انگل پوستی یا عفونی و قارچی هستند.اگه بعد از یک هفته رفع نشد شما می تونید از سرا امنیپور+آنتی بیوتیک وسیع الطیف مثل همون سیپروفلوکساسین که خودتون فرمودین استفاده کنید
البته بابک جان این مطالب رو تو تاپیک http://www.parsipet.ir/thread10550.html هم بیان کردن.
ارادتمند آرش
دوست عزیز با سلام:
تترا سایکلین دو سه تا ایراد داره:
1-در هنگام استفاده از اون هر قدر آب سبکتری داشته باشید یا اصطلاحاًph آبتون پائینتر باشه تاثیر دارو بهتر خواهد بود(نیاز به دستگاه تصفیه آب RO دارید) و اگه آبتون قلیایی باشه آب خیلی کدر و مات میشه
2-این دارو با نور شدیداً واکنش میده و حالت مسمومیت بوجود میاره
3-روی آب یه کف زرد رنگ و کرم رنگی پر میشه
البته امنیپور و مایکاپور رو می تونید همزمان با آنتی بیوتیکها استفاده کنید و مشکلی نداره اما طبق گفته بابک از نیتروفورانتوئین استفاده کنید
نیتروفورانتوئین مشکلی ایجاد نمیکنه؟دوست عزیز با سلام:
تترا سایکلین دو سه تا ایراد داره:
1-در هنگام استفاده از اون هر قدر آب سبکتری داشته باشید یا اصطلاحاًph آبتون پائینتر باشه تاثیر دارو بهتر خواهد بود(نیاز به دستگاه تصفیه آب RO دارید) و اگه آبتون قلیایی باشه آب خیلی کدر و مات میشه
2-این دارو با نور شدیداً واکنش میده و حالت مسمومیت بوجود میاره
3-روی آب یه کف زرد رنگ و کرم رنگی پر میشه
البته امنیپور و مایکاپور رو می تونید همزمان با آنتی بیوتیکها استفاده کنید و مشکلی نداره اما طبق گفته بابک از نیتروفورانتوئین استفاده کنید
بعد بین سرا امنیپور و سرا مایکاپور و تترا جنرال تونیک کدوم کاراییش بیشتره؟
مصرف نیتروفورانتوئین در آب شیر راحت تره هر چند که ربطی به هم ندارن و هر کدام باید در جای خودشون استفاده بشن
3 محصول فوق هم هر کدام کاربرد خودشون رو دارن ولی برای مصارف جنرال و عمومی به ترتیب
سرا امنیپور
سرا مایکاپور
تترا جنرال تونیک
سلام اگه یه ماهی بخاطر حمله یه ماهی دیگه اسیب ببینه و حالش خوب نباشه چیکارش میشه کرد؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.