پلاسکو نرفتم ولی نواب به خاطر آکواریوم 3هفته پیش رفتم اصلا ماده نبود،حالا باز یه سر میزنم،خیلی ممنون از کمکتون.....اگه بخوام غذای دست ساز بدم چی؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم امیدوارم جای مناسبی براش باشه
میخواستم بدونم گیاه آبی ارزان قیمت که بشه ازش در تنگ ماهی فایتر استفاده کرد چی هست؟، دی اکسید کربن وبستر و کود و نور زیاد نخواد.
ممنون
از گندمی و یکی دو نوع دیگه تو این رده گیاه می تونید استفاده کنید ولی حداقل باید هوادهی توسط پمپ داشته باشید اب بدونه جریان باعث از بین رفتن سریع گیاه میشه کریپتون هم اگه فضا کافی باشه می تونید نگه دارید
ممنون دوست عزیز
یعنی بدون پمپ هیچ گیاهی نمیشه؟،چون من تصاویری از تنگ های فایتر دیدم که آنوبیاس و دم گربه ای داشتن،تنگ فایتر که در نظر دارم تقریبا پنج لیتر آب میگیره تا ارتفاع ده سانت
دوستانی که گیاه طبیعی دارن لطفا نظر
بازم ممنون
ویرایش توسط amirrezan95 : 25th March 2015 در ساعت 10:55 PM
سلام
این فایتر جدیدا امروز صبح خریدم و انگار نر از اب دراومد چون هما زدند
این عکس از هر دو
هر دو نر هستند؟
سلام
برای فایتر مناسب ترین گیاهان روآبی هستند.
سلام
هر دو فایتر نر هستند
سلام.یه فایتر هست که رو سرش و پشت سرش یه تعداد لکه سیاس.انگار که مثلا رنگ بدنش رفته باشه.واسه درمانش باید چیکار کرد؟
سلام
عکس ماهی رو همراه با شرایط کلی تانک از قبیل دما ،میزان و نحوه و نوع تغذیه،حجم تانک، مقدار سیفون و زمان سیفون و ... رو در قسمت بیماری ها قرار بدید تا دوستان بتونند راهنمایتون کنند
سلام
ماهی فایتر را با چه ماهی هایی میشه توی آکواریوم نگهداری کرد؟
با ماهی های گیاه خوار دیدم توی یک آکواریوم بودند ولی با مثلا پرت و اسکات چی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.