سلام فایل های پیوت برای من نمایش داده نمیشه میشه بگید چطوری میتونم این آقا عسل عزیزتونو ببینم
با سلام به همه دوستان
فکر میکنم 2 ماه هست که غیبت داشتم ولی خوب ........
امروز برگشتم با دو تا خبر .
اول خبر بد ........ دیتو متاسفانه به دلیل بیماری که داشت نتونست طاقت بیاره و بعد از 10 روز از پیش ما رفت . البته حالش خیلی بد نبود ولی یهو از صبح حالش کم کم خراب شد که بردیمش بیمارستان کامرانیه . اونجا هم علی رغم تاکید زیاد مبنی بر بد بودن حال پرنده تشخیص دامپزشک محترم طوطی سانان این بود که باید منتظر باشیم تا نوبتمون بشه و اصلا وضعیت اورژانسی نیست . ما هم تقریبا 3 ساعت منتظر شدیم
اگر همه موارد رو بنویسم پستم پاک میشه و چیزی ازش باقی نمیمونهدر نهایت همون شب طوطیم مرد
حالا خبر خوب
دکتر ذاکریان (انگار با این ماجراهایی که برای من پیش میاد دارن میشن دکتر خانودگی)تاکید داشتند که تا 10 روز پرنده جدید نیارم و همه جا رو هم ضد عفونی کنم. منهم که حسابی ناراحت بودم گفتم : دکتر کی میخواد دوباره پرنده بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی ......... مگه میشد. یک دلم میگفت نگیر . دوباره میمیره دق میکنی ..... یه دلم هم میگفت مگه همه پرنده ها مریضن
خلاصه ..... بالاخره زورم به خودم نرسید و دوباره با دیدن این خوشگله دست و پام لرزید
این پسر خوشگل رو که میبینید اسمش رو دیتو گذاشتیم ( به یاد دیتو شاه طوطی قبلیم) فکر میکنم اینطور که وارد کننده اش میگفت 6-7 ماهشه
دیشب تازه اومده مهمون خونه ما شده
با احتیاط و مهربونه . رو دستمون میاد و از دست هم غذا میگیره . ولی هنوز با محیط اطرافش آشنا نشده . از ظهر شروع کرده با اسباب بازیهای قفسش آشنا بشه و ازشون خوشش اومده
هنوز درست و حسابی غذا نخورده .
آخه بچه یهو سورپرایز شده ......... خونه بزرگ - کلی اسباب بازی و ..... یه مامان و بابای مهربون
از اینکه به تاپیک پسر من سر زدید ممنونم
جناب آقای آژیده از اینکه مزاحمت های من رو تا خرید این کوچولوی خوشگل تحمل کردید بینهایت سپاسگذارم.
چه قشنگه
مبارک باشه
هم بهتون تسلیت میگم انشالله طوطی آخرتون باشه میمیره
طوطی آمازون هستش دیگه؟(ببخشید زیاد از نژاد طوطی ها سر در نمیارم بعضی هاشون)
چند وقت خریدینش؟
انشالله زودتر آشنا بشه با خونه و کارهای زیباشو ببینیم
سلام
بابت شاه طوطیت خیلی متاسفم ایشالا دیگه غمه هیچ موجودی رو نبینی
ماشالا خدا حفظش کنه خیلی خوشگله
از رنگ نوکش که معلومه هنوز جوجس
اکلکتوس ها واقعا دوست داشتنی هستند. با اون رنگای فوق العادشون
ایشالا صد سال در کنار هم خوش باشید
یه خونواده کامل![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)