سلام امروز اون ماده که کور بود با یه ماد سفید عوض کردم اما این ماده انگار که ورم روده داره اینم عکسشه می خوام ببینم درست تشخیص دادم یا نه؟ اگر درسته راه درمانش چیه؟![]()
سلام امروز اون ماده که کور بود با یه ماد سفید عوض کردم اما این ماده انگار که ورم روده داره اینم عکسشه می خوام ببینم درست تشخیص دادم یا نه؟ اگر درسته راه درمانش چیه؟![]()
سلام دوست عزیز
از این زاویه که عکس گرفتین نمیشه تشخیص داد
بهش سبزیجات ندین
فقط دان اصلی
داروی سولفا و تی ان تی برای درمان ورم رودس
سعی میکنم عکس بهتری بزارم- یکی از دوستان نظرش اینه که کاهو رو توی روغن زیتون چرب کنم بهش بدم بنظرتون چکار کنم؟
این هم عکس بهتر منظورم این لکه ؟![]()
از نظر جسمی خوبه ولی جست و خیز خیلی کمی داره ولی خوب غذا میخوره من این لک رو نمی دونم جریانش چیه قبلا یه نر داشتم که این جور بود بهش دارو ندادم و مرد یه سری میگن لکه عادی یه سرس میگن ورم رودست.
به نظر من که بیماری نیست
اگر میخای خیالت راحت بشه قناری بگیر با نوک انگشت شکمش لمس کن اگر ورم روده باشه میتونین ورم روده هاش حس کنین
سلام
دوستان اون قناری من که خودشو پف میکرد (آخرین پست در این مورد پست 64 بود) بعد از گذشت چند ماه هنوز به همون حالته غذا میخوره ولی تحرکش کمه پرهای عقبش نا مرتبه. با اینکه حتی جوجه های امسالم شروع به خهوندن کردند این نمیخونه!
الان دقت کردم با هر نفسی که میزنه پرهای پشتیش (دمش) تکون میخوره!
خیلی نگرانشم مخصوصا اینکه ماده سفید را با این میخوام جفت کنم!
ممنون
سلامسلام
دوستان اون قناری من که خودشو پف میکرد (آخرین پست در این مورد پست 64 بود) بعد از گذشت چند ماه هنوز به همون حالته غذا میخوره ولی تحرکش کمه پرهای عقبش نا مرتبه. با اینکه حتی جوجه های امسالم شروع به خهوندن کردند این نمیخونه!
الان دقت کردم با هر نفسی که میزنه پرهای پشتیش (دمش) تکون میخوره!
خیلی نگرانشم مخصوصا اینکه ماده سفید را با این میخوام جفت کنم!
ممنون
اگر غذا خوب میخوره و لاغر شده ممکنه انگل داشته باشه . قطره تابرنیل ورمیسیدا بگیرین و بهش بدین
اگر با ورمیسیدا جواب نگرفتین tnt بگیرین و سه دوره 5 روزه بهش بدین( tnt هم آنتی بیوتیک داره و هم ویتامین )
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.