واقعا کولاک کردی آقا سعید دست مریزاد
ریف :smile (159):
مبارکه خیلی زیبان :smile (263):
اینشالا که بیشتر شن ریفات
عکس بزاری ماهم حالشو ببریم:smile (188):
زنده باشین ناقابله.
اون ماشروم قرمزه خیلی جالب بود پارسال رفتم پیش فرهاد تو تانک ریفاش بود ته مغازه یه دونه بود داشت تمیزی میکرد میخواست بندازش دور من ازش گرفتمش تا الان شده 31 دونه .
آقا سعید مبارکه
بسیار زیبا هستن
راستی پروژه ی شقایق موکتی به کجا رسید؟!
ممنونم محمد جان .
اونو تقریباً 3 هفته پیش بود دادم به یکی از بچه ها تانک ماهی داشت . کلی نفس راحت کشیدم . ازون به به بعد نه هرمیت غیب میشه نه ماهی کم میشه نه چیزی گم میشه خلاصه خیلی حال میکنم که نیستش .:smile (95):
خیلی ریفهاتون زیبا هستند از نمای کلی هم خیلی وقت عکس نذاشتین ؟
چشم حسین جان حتماً میزارم .
بزار ببینیم تا با ph و kh کارمون به کجا میرسه ؟
داره بهتر میشه دارم با پودر کالک واسر اونو به رنج نرمال میرسونم .
فعلاً
kh : 10 ,ph :8.01
دستت درد نکنه سعید جان
دوستان واقعا آقا سعید کارش درسته و به جرات میتونم بگن یکی از حرفه ای ترین کساییه که در ضمینه آب شور داره تو کرمانشاه کار میکنه و خیلی قبولش دارم
تو شهرستان ها تانک به این خوبی جمع کردن واقعا مشکله من میدونم چی کشیده!!!!!!!!!:smile (35)::smile (35):
داش سعید اون دو تا عکس بالایی اسمشون چیه یه کم اطلاعات بهمون بده نگهداریشون مشکله؟چند گرفتی؟
راستی تو یلو تانگ داری میخوام بگیرم به نظرت نسبت به قیمت بالاش ماهیه خوبیه؟
با اجازه سعید عزیزدستت درد نکنه سعید جان
دوستان واقعا آقا سعید کارش درسته و به جرات میتونم بگن یکی از حرفه ای ترین کساییه که در ضمینه آب شور داره تو کرمانشاه کار میکنه و خیلی قبولش دارم
تو شهرستان ها تانک به این خوبی جمع کردن واقعا مشکله من میدونم چی کشیده!!!!!!!!!:smile (35)::smile (35):
داش سعید اون دو تا عکس بالایی اسمشون چیه یه کم اطلاعات بهمون بده نگهداریشون مشکله؟چند گرفتی؟
راستی تو یلو تانگ داری میخوام بگیرم به نظرت نسبت به قیمت بالاش ماهیه خوبیه؟
اقاسعد که معلومه کارش درسته واقعا خسته نباشی چو جمع کردن این ریفا تو شهرستانها واقعا مشکله
فاکس کورال که نگهداریش راحت هستش
دومی اپن برین که نگه داریش یکم سخته چون به شوری اب خیلی حساس هستش
برا همین یکم سخت نگاه داریش
بازم شرمنده که من جواب دادم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.