سلام واقعا دستتون درد نکنه خیلی خوب بود باهاش کار کردم تا مرحله ی دوم خیلی خوب پیش رفتم وقتی خوراکی رو ازش دور کردم نگاه کرد به دستم و آروم با جبونش لمسش کرد بعد کم کم گازهای ملایم گرفت دفعه ی بعد هم که امتحان کردم همونطوری بود حالا به نظرتون اگه همینطوری ادامه بدم میاد روی دست؟
آفرین خیلی عالیه
آره شک نکن. فقط عجله نداشته باش . مراحل 2 به بعد رو آهسته تر انجام بده .ممکنه دوهفته 3 هفته یا یه ماه طول بکشه تا کاملا یاد بگیره ولی ارزشش رو داره چون دیگه کاملا بهت اعتماد میکنه. مثلا چند روز توهمین مرحله 2 بمون که براش خیلی عادی شه و مهم تر از همه اینکه منتظر نباش گازت بگیره .با ترس باهاش تمرین نکن . جدی ، مهربون و بی خیال باش. یعنی اگه کاری که میخوای انجام نمیده جوری رفتار کن که انگار داری بهش می فهمونی به من مربوط نیست جایزه رو از دست میدی
منتظر خبرای خوبت هستم
موفق باشی
سلام دوستان.اگه یادتون باشه من قبلا اینجا گفته بودم که کاسکوم عاشق گاز گرفتن و فقط بعضی وقت ه اجازه میده از سر نازش کنم.تو این مسافرت های که ما رفتیم قفس کاسکو توی ماشین بقل دست من بود.من دائما به بدنش دست میکشیدم و اون کاری نمی کرد چون حواسش به ماشین پرت بود.نتیجه رضایت بخش بود.کاسکو الان دیگه غیر از سر موقع ناز کردن اجازه میده کل بدنش رو ناز کنم.فقط زیر شکمش رو میترسم.به نظر شما اجازه میده زیر شکمش رو ناز کنم...اگه گذاشن میتونم تمرین رو دست اوردن رو شروع کنم.در ضمن من متوجه شدم که کاسکوم از این که روی جسم متحرکی باشه بشدت میترسه.مثلا یه ذره میلش رو تکون میدم سریع میپره به قفس......رو دست هم چند بار اوردمش تو جنگل ولی چون ترسیده بود گازم نگرفت.تا وقتی بی حرکت بودم اون هم اروم بود.به محضه این که حرکت کردم پرید؟ممکنه این ترسش نزاره که دستیش کنم؟
دوست عزیز دست کشیدن به پشت طوطی یا سینه طوطی هیچ ربطی به اهلی کردن نداره؛شما باید باهاش کار کنید که بهتون سر بده؛بعد از اون میتونید بیاریدش روی دست چون لازمه روی دست آوردن اینه که طوطی کاملا اهلی باشه و باهتون اعتماد کنه و یکی از بهترین روشهای جلب اعتماد همین تمرین سر خاروندن هست چون طوطی به شدت از این کار لذت خواهد برد.
در ضمن هیچ وقت کاری نکنید که طوطی بترسه؛تکان دادن میله یا قفس یا ... که باعث ترس ططی میشه تنها اثری که داره به تعویق انداختن روند اهلی شدن و خراب شدن طوطی است.
منظورتون از سر دادن یعنی اینکه خودش سرش رو پایین بیاره؟
فقط بعضی اوقات من دستم رو تکون میدم بعدش سرش رو خودش میاره پایین منم نازش میکنم.غیر این صورت دستم رو قلم میکنه![]()
فقط وقتی گاز میگیره بهش میگم نه و جایزه رو دور میکنم لج میکنه و محکم تر گاز میگیره الآن نسبت به اوایلش خیلی محکم تر گاز میگیره!
سلام تو 4 روز پیشرفتش خیلی خوب بود. آفرین
کدوم دستت رو گاز میگیره ؟ اونی که باهاش جایزه رو نگه میداری یا اونی که کنار قفس گذاشتی ؟
چه غذایی به عنوان جایزه بهش میدی ؟ این غذا به طور عادی تو غذاییش هست یا فقط به عنوان جایزه بهش میدی ؟ چقدر برای گرفتنش مشتاقه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)