با سلام
امروز یه میگو کلینر با یه شقایق سبا اضافه شد
در ضمن یه غذایی فیتو گلد ام شرکت برایتول خریدم که دوز مصرفی اونو بلد نیستم آگه لطف کنید بگید عالی میشه
ممنون
با سلام
امروز یه میگو کلینر با یه شقایق سبا اضافه شد
در ضمن یه غذایی فیتو گلد ام شرکت برایتول خریدم که دوز مصرفی اونو بلد نیستم آگه لطف کنید بگید عالی میشه
ممنون
تو کتابچه راهنما اینطوری نوشته
چهار هفته اول 5 میلی لیتر به ازای 200 لیتر آب روزانه در محلی که بیشترین جریان آب را دارد بریزید. پس از گذشت این مدت میتوانید با توجه به تعداد بی مهرگان و مرجانها دز مصرف را افزایش دهید . میتوانید با استفاده از یک سرنگ تمیز نیز غذا را مستقیما بر روی مرجانها بریزید که روش بهتری محسوب میشود از ریختن آب حتی بسیار کم داخل بطری خودداری کنید زیرا موجب فاسد شدن محلول میشود به هنگام استفاده از این محصول اسکیمر و سایر فیلترهای مکانیکی را به مدت 10 الی 15 دقیقه خاموش کنید
ویرایش توسط نویدد : 20th August 2015 در ساعت 09:07 PM
دوست عزیز شما نباید بعضی از ابزیها را بخرید مخصوصا مرجان وشقایق,
شما باید بتونید پارامترهای ابتون را در حد نرمال بیارید ویکی دو ماه اونها را ثابت نگه دارید بعد اقدام به خرید اینجور شقایقها بکنید,
ولی حالا که خریدید اول سعی کنید پس بدید اگه پس برنمیدارند ویا میخواید کارتون را ادامه بدید,این شقایق نیاز به نور زیاد وجریان متوسط داره وغذا هم فعلا هفته ای یک بار یه تیکه میگو بزارید داخل مولتی ویتامین وعصاره چند دقیقه ای بمونه بعد بهش بدید
با سلام
به دنبال گرفتن بلوتانگ بودم واسه حمام اب شیرین که اونقدر دنبالش کردم ونتونستم بگیرمش لایوراک هارو در آوردم (همشونو)و دوباره چیدم عکس هم انشاالله بعد از زلال شدن آب میذارم
شقايق زيباييه من يه بار گرفتم ولي دو روز بعدانشاالله ماله شما عمره طولاني كنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)