این هم چندتا عکس از نمای آکواریوم
اولیش با مون لایته
![]()
سلام دوستان
تصمیم دارم جراح اضافه کنم به تانک و از اونجایی که از همه حساس ترن و زود بیماری رو نشون میدن
میخواستم بدونم داروی خاصی هست که تهیه کنم که هم آبم ضد عفونی بشه و هم تمام بیماری ها و انگل و قارچها ی ماهیامو اگر دارن از بین ببره هم بیماری و انگلها و قارچهایی که در تانک موجوده رو از بین ببره که مطمئن شم تانکم عاری از هرگونه انگل و بیماریه
دو تا دارو مال شرکت سیچم دیدم : ۱-(داروی کوپرامین مخصوص ضد انواع بیماری های انگلی و قارچی) و ۲-(داروی پاراگارد داروی حرفه ای همه کاره مخصوص تمام بیماری ها)
بنظرتون از بین این دو محصول کدوم بهتره تهیه کنم و استفاده کنم
آیا اصلا نیاز هست تهیه کنم یا خیر؟
با تشکر
ویرایش توسط amiroscar : 6th October 2014 در ساعت 06:54 PM
سلام دوست عزیز
شما به هیچ وجه نمیتونید یه محیط ایزوله تو تانک اینجاد کنید
دوست خوبم آقا فربد اشاره کردن این داروها حاوی مس هست و نباید داخل تانک اصلی استفاده بشه
شما یه تانک قرنطینه تهیه کنید و ماهی های جدید را قبل از ورود به تانک اصلی داخل اون هم غذا خور کنید و هم از نظر بیماری زیر نظر بگیرید
موفق باشید
سلام اقا امیر
داروی پاراگارد هم مشابه کوپرامین است و فوق العاده قوی و کاملا خطر ناک واسه نرم تنان و مرجانها وحتما باید دوز مصرف رعایت شود و در تانک قرنطینه و حمام ماهی استفاده میشه .
سلام
داروی ریف سیف هم تو بازار موجوده ولی قدرت این داروهای هاوی مس رو نداره و گاها جواب هم نمیده
همونطور که مجید آقا گفت امکان ایجاد محیط ایزوله در آکواریوم وجود نداره و هر ماهی ممکنه ویروس و انگل رو با خودش همراه داشته باشه ولی تا وقتی که ماهی خوب غذا بخوره و ما ه ماز تنوع غذایی استفاده کنیم سیستم ایمنی بدن ماهی زورش از عوامل بیماری زا بیشتره و نمیزاره ماهی بیمار بشه و زمانی ماهی بیمار میشه که یکی از عوامل بیماری مخصوصا استرس به ماهی وارد بشه و زمانی خطرناک میشه که ماهی غذا نخوره که تقریبا در این حالت امیدی به ماهی نیست
خوشبختانه اگر چشمشون نکنم ماهیام خوب غذا میخورن و همش تا میام روبروی آکواریوم همیشه بالا آویزونن مثل این قحطی زده ها
از دست هم غذا میگیرن ، اگر جا داشته باشه روزی ۵ وعده هم میخورن ولی خودم ۲ وعده بیشتر نمیدم نهایت ۳ وعده
راستی از محلول ادویتول جی بی ال یا مولتی ویتامین خوبه استفاده کنم واسه تقویتشون؟ عصاره سیر چطور؟
ویرایش توسط amiroscar : 6th October 2014 در ساعت 10:32 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)