سلام دوست گلم.
تبریک میگم. انشاالله به سلامتی جوجتون بزرگ بشه و بقیه هم در بیان. خیلی خوش حالم که هم شما و هم من تونستیم جوجه بکشیم. حداقل واسه منی که دفعه اولم بود. متاسفانه یادم رفت تو تاپیک خودم از دوستان تشکر کنم. واقعا من هیچی نمیدونستم و کامل صفر صفر بودم. همه ی اطلاعاتم رو از همین سایت و دوستان عزیز بدست آوردم که ماشاالله اینقدر زیادن که نمیشه تک تک نام برد. ولی از همگی ممنونم و امیدوارم همه موفق باشن.
شاید اینجا جاش نباشه اینارو بگم ولی خوب شد که نرم رو بهم بالغ انداختن. اگر جوجه بود و همون جوجه رو نگهداری میکردم قطعا تجربه زیادی بدست نمی آوردم. ولی الان خوشحالم که تونستم با خریدن ماده و جوجه گرفتن تجربیات خوبی بدست بیارم.
شرمنده زیادی صحبت کردم تو تاپیکتون.
موفق باشید...
ممنون پویا جان نظر لطف شماست ممنون بابت دعای خیرسلام دوست گلم.
تبریک میگم. انشاالله به سلامتی جوجتون بزرگ بشه و بقیه هم در بیان. خیلی خوش حالم که هم شما و هم من تونستیم جوجه بکشیم. حداقل واسه منی که دفعه اولم بود. متاسفانه یادم رفت تو تاپیک خودم از دوستان تشکر کنم. واقعا من هیچی نمیدونستم و کامل صفر صفر بودم. همه ی اطلاعاتم رو از همین سایت و دوستان عزیز بدست آوردم که ماشاالله اینقدر زیادن که نمیشه تک تک نام برد. ولی از همگی ممنونم و امیدوارم همه موفق باشن.
شاید اینجا جاش نباشه اینارو بگم ولی خوب شد که نرم رو بهم بالغ انداختن. اگر جوجه بود و همون جوجه رو نگهداری میکردم قطعا تجربه زیادی بدست نمی آوردم. ولی الان خوشحالم که تونستم با خریدن ماده و جوجه گرفتن تجربیات خوبی بدست بیارم.
شرمنده زیادی صحبت کردم تو تاپیکتون.
موفق باشید...
انصافا هیچ سایتی تجربه و اخلاق و..... مدیرا و دوستان اینجا نداره من از همشون ممنونم انشالله شما هم یک ماده خوب بگیرید از نو شروع کنید و جوجها به سلامتی بزرگ بشن
اقا تبریک میگم
ندیده بودم
با این همه زحمتی که کشیدی باید هم نتیجه می گرفتی
خوب خدارو شکر هم نرت نطفه داره هم مادت خوبه
اون عکس تخمی که گذاشتی 22 روز ازش گذشته؟
چند تا اونجوری شدن؟ احتمال زیاد جوجه داخلش تلف شده
اشکال نداره دفعه اوله بعدها خوب میشه...
ممنون نیما جان بابت کمکهایی که به بنده کردی
یکی از تخم ها این جوری شده ولی رگها داخلش سالم هستن دیشب اینطور نبود امشب اینجوری شده
دوستان این عکس از اعماق سیستم پیدا کردم قبل از پرنده ماهی بازی می کردم الان این کار وسعت دادم از اکواریم و تخم ریزی رسیدم به تنگ ماهی عید اگه خدا قسمت کرد زنده بودیم ماهی عید خریدم عکسو میزارم
قصد فروش اکواریم داشتم یهو یادم افتاد گفتم چندتا عکی اینجا بزارم یادگاری بمونه
اکواریومتون قشنگه اگه پشتش یه پوستر آبی با یه مهتالی آبی میزدین عالی میشد منم یه تانک داشتم یه لاک پشت انداختم توش ماهی هامو زد منقرض کرد![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.