سلام
از باکتری زنده استفاده کن مشکلت حل میشه
send by tapatalk
سلام
از باکتری زنده استفاده کن مشکلت حل میشه
send by tapatalk
سلام منم تبریک میگم
هم از تانکتون و هم از چینش لایوراک هاتون لذت بردم
موفق باشید
دوستان من با این دستگاه ro به مشکل خوردم. مشکل هم اینه که tds بعد از ممبران ۵ هست و بعد از رزین ۱. ولی وقتی همین رو بعد از کمی شلنگ کشی به دستگاه کنترل سطح میرسونم و یا سیستم رو به کپسول ذخیره وصل میکنمُ tds میرسه به ۱۶. در بهترین حالت که بذارم چند لیتری آب بره tds میرسه به ۴. ولی وقتی به دستگاه کنترل سطح وصل میشه چند لیتر آب رفتنی نیست و کم کم آب میره و خلاصه tds آبی که میره تو تانک میشه همون ۱۶. حالتهایی رو هم که تا حالا امتحان کردم میگذارم. اگر راهی به غیر از مخزن ذخیره در نظر دارید بگید. چون جای گذاشتنش رو ندارم. ممنون.
![]()
سلام ایمان کپسول ذخیره باعث بالا رفتن تی دی اس میشه برای اینکه پایین ترین حد باشه همون مستقیم از بعد ممبران بگیر بفرست تو رزین و بعدش دپو کن تو یه مخزن 20 30 لیتری و اون ابو با کنترل سطح یا هر چیزی که داری به سامپ اضافه کن
اگه بعد رزین همیشه یک میگیری رزینت اشباع شده به احتمال زیاد دلیلشم میتونه وجود co2 زیاد تو اب منطقتون باشه
داداش من از همون روز اول که رزین رو گرفتم TDS یک بهم میداد. آب بعد از ممبران هم با اینکه ۲سال بیشتره که داره کار میکنه همون ۵ هست. در مورد دپو هم داداش دنبال یک راهی هستم که به دپو نرسه. برا اینکه دپو نیاز به جا برای ظرفش داره و منم دستگاه Ro رو توی دستشویی گذاشتم و جا ندارم. برای دپو هم باید شناور بذاری و یک پمپ برقی هم برای انتقال آب از دپو به دستگاه کنترل سطح لازمه که باید به دستگاه کنترل سطح وصل بشه و خلاصه کلی دنگ و فنگ داره.
آره بابا یک بود. منم خیلی بهش توجه نکردم. من فقط یک بار تونستم از خروجی دستگاه کنترل سطح TDS صفر بگیرم. اونم جمعه همین هفته بود که میخواستم ۹۰ لیتر آب ازش بگیرم. اولش که مثل قبل بود و حد اکثر دیگه TDS ۴ میداد. ولی بعد رفتم شیر آب ورودی به دستگاه RO رو بستم و یکم با دستگاه RO ور رفتم و وقتی شیر ورودی آب به دستگاه RO رو باز کردم دیدم رزینها تو هوزینگ چند لحظه ای شناور شدن و بعد که TDS آب خروجی از دستگاه کنترل سطح رو گرفتم دیدم یک شده. خلاصه اینم ماجرای عجیبیست و میگم شاید کارتج رزین تو هوزینگ خوب جا نخورده و یا فشار آب کمه. نمیدونم به خدا.
دوستان یک صدف اسکالوپ دارم که چند وقتی بود کم باز میشد و ۲-۳ روزه که دیگه کلا باز نمیشه. همه پارامترها هم خوبه. فقط ۴-۵ روز نیتریت ۰.۰۵ شد که اونم حل شد.
برای درمانش چه میشه کرد؟
محلولهایی که دارم و ممکنه به درد بخوره :
Restor Brightwell
Iode bromid دلتامارین
ریف آمین دلتامارین
سلام ایمان جان اسکالوپ یکی از اون چیزایی هست که به نظرم فقط باید تو اقیانوس باشه و تو اکواریوم نگهداری از اون امکان پذیر نیست به دلیل نوع تغذیه اون و عمر تقریبا کم
روزبه یه دونه داشت هر روزم تغذیش میکرد ولی بازم نموندش
اطلاعات خوبی داره ازش بپرسی حتما کمکت میکنه ولی اون خط اول منو باز بهت میگه
سلام ، ایمان جان زیاد فکر خودتو با رزین و تی دی اسه صفر مشغول نکن ، منم الان دارم همین مراحلی که تو رفتیرو میرم در در بهترین شرایط تی دی اس متر تی دی اسه 2نشون میده تنها زمانی که من تی دی اس صفر با تی دی اس متر دیدم زملنی بود که مقدلری آب جوشوندم و از بخارش مقدلری آب تهیه کردم و ضرفشم کامل تمیز کردم ، با کوچکترین املاح و موادی در شلنگ یا در ضرف یا حتی خود تی دی اس متر کمی تی دس اسرو بالا نشون میده اصلا فکرتو مشغوله این نکن ، منم چون جا نداشتم واسه دپو یه منبع 10 لیتری با شیشه ساختم و زیر آک جا دادم و هفته ای یکبار پرش میکنم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)