سلام
تانک زیبایی داری تبریک میگم
معلومه زحمت زیاد کشیدی تا به اینجاش رسوندی
موفق باشی
سلام
تانک زیبایی داری تبریک میگم
معلومه زحمت زیاد کشیدی تا به اینجاش رسوندی
موفق باشی
خیلی ممنون از لطفتون دوستان دیسکس باز
من کارهای اقای سایش رودنبال میکنم ..اینم عکس تانکم هست که هفته قبل تغییر دکور دادم
![]()
سلام
اقا بسیار زیباست
دست مریزاد داره.
سلام
ردلوتوسها هم بسیار جالب و سرحال شدن.
بالاخره این ببری ها هم بلند شدن.
سلام دوست عزیز ممنون که سر زدید.......از وقتی که چوب رو گزاشتم اونجا و نور کمتر بهش رسید کمی ومده بالاتر ...تا الان هم فقد یه برگ به سطح اب داد که اون رو 2 روز قبل چیدم.....اگه نور خوب بهش بخوره نمیاد بالا........
در ضمن سرعت رشدش خیلی کمه و من فقد تا الان همون یه برگ رو ازش زدم....که فکر میکنم نزدیک 3 ماه شده.....
دوست عزیز من یادم نرفته که شما مقدار زیادی به من در شروع کارم گیاه دادید هر وقت اراده کنید یکی از نیلوفر ها رو تقدیم کنم با توجه به اینکه گیاه راحتی هم هست نیاز به شرایط خیلی خواصی نداره و میتونید به راحتی نگه دارید......
اما نیلوفر های ببری دیگه ای هم هستند که سرعت رشدشون زیاده و برگهای زیادی میدن سطح اب ....دیگه نمیخواستم این رو بگم
یادتون هست که اقای نیما قاضی هم نیلوفر ببری میفروخت....کسانی که از ایشون خریدن این مطلب رو بارها به بنده گفتن..که اصلا کوتوله نیست و سریع رشد میکنه میاد بالا ...من اکثر بچه های سایت رو رو در رو دیدم.......ایشون خیلی وقته که دیگه به سایت سر نمیزنه
بنده بوته اصلی این نیلوفر رو خودم دیدم بعد مال خودم رو تهیه کردم .....بوته اصلی در مغازه اقای بابایی هست ...مغازه پلنت سنتر ...و با لا ترین گریدهای گیاها رو در این مغازه میتونید پیدا کنید که تنها مغازه ایی هست که بارش مال مالزی هست....دیروز رفته بودم نواب همه مغازه ها گیاه اورده بودن ....بغیر از ایشون که این هم نشون میده منبع گیاهای این مغازه با بقیه فرق میکنه.....البته بسیار ادمهای جنس بندازی هستند و اگه ببینن مشتری نا وارده تا جا داشته باشه بهش میندازن....که بنده رو ایشون خوب میشناسه و میدونه که من قیمت همه چیز رو خوب میدونم و این کار رو با بنده نمیکنه...
اگر نگاه کنید هنوز برگهای این نیلوفر کشیده هست و گرد نشده...و این هم تفاوت دیگه......پیاز این نوع گیاه خیلی شبیه به دانه لوبیا هست ولی پیاز نیلوفر های ببری که زود بلند میشن گرده...این رو در یوتیوب دیدم و در عکس که به حالت نقاشی هست از این گیاه در بعضی از این فرومهای خارجی این موضوع مشهوده
ویرایش توسط mohsenraffiee : 13th August 2014 در ساعت 04:45 PM
سلام بعد از یه مدت طولانی عکس جدید از تانکم
این عکس رو انداختم تا بعدا که تانک کامل رشد کرد مراحل رشد رو داشته باشیم
هنوز گیاهای وسط تانک خوب بلند نشدن
برای اولین بار گیاهای روتالا ماکراندال برگ باریک غول پیکر و برگ کوچکم خوب رشد کردن ...حتی با این وجود که کمی نور رو کم کردم فکر میکنم دلیل در میزان فسفات هست فردا دارم میرم اب تانک رو تست بزنم ببینم میزان المانها چقدره
ویرایش توسط mohsenraffiee : 19th September 2014 در ساعت 12:26 AM
عکس های بعدی
گیاهان تانک
روتالا گرین... روتین دیفلر..نانجا .ماکراندال برگ ناک ماکراندال برگ کوچک.............البته این برگ کوچیک رو خودم اختراع کردم و دقیقا نمیدونم چیه
چمن
گلسو...تراپارتیا .....مارسیلیا
خزه کریسمس و ریکیسیاو پلیا
نیلوفر ببری
پوگوستمون ارکتوس .....پوگوستمون هلفری
التترا نترا
لودگیا ....در 3 مدل مختلف ......ریپنز یا روبین ..2 مدلش جدیده.......Ludwigia palustris
و یه نوع دیگه که اطلاعات زیادی در موردش پیدا نکردم گیاه مسی رنگ وسط سمت چپ پشت
بولبیتیس
انوبیاس پتی
سرخس کریتوپتریس تالیکترودسCeratopteris thalictroideباکوپا
یه نوع هیدرو کوتایلHydrocotyle verticillata.استروژن یرگ باریک و برگ پهن
گیاه خاصProserpinaca Palusris...در مورد ماهی ها هم بگم که اکثر جلبک خوار ها رو حذف کردم و پر از میگو رد فایر هست تانک
بلیکسیا ژاپونیکا
و چندین نوع گیاه دیگه
گوپی ها رو هم همه رو تکثیر کردم و اصلاح نژاد هم صورت گرفت و همشون نژاد بالا هستند و رنگا رنگ .......گوپی بلک اندلر رو هم تکثیر کردم ........به ماهی ها هم توجه کنید به نظرم گوپی بهترین و قشنگترین و متنوع ترین ماهی پلنت هست
هنوزم از اب ro استفاده نمیکنم و همین طور هیچ نوع تستر و تست کننده ای............و تا اونجا که میدونم تنها کسی هستم که این گیاها رو داره و از اب ro استفاده نمیکنه........
ویرایش توسط mohsenraffiee : 24th September 2014 در ساعت 10:59 PM
آقا محسن سلام یه سوال شما که از آب RO استفاده نمیکنی سطح بالای تانک تا جایی که آب هست سفیدک یا جرم نمیزنه!؟ منم از آب شهر استفاده میکنم ولی هفته یه بار باید با اسکاچ بیفتم به جون تانک تا اون سفیدها رو پاک کنم انگار کج گرفته سطح روی آّب!!!!
ممنون
سلام آقا محسن شما که از آب شهر استفاده میکنی مشکل سفیدک زدن سطح بالای تانک دارین!؟ منم از آب شهر استفاده میکنم و باید هفته ای یکبار با اسکاچ بیفتم بجون تانک! انگار گچ گرفته شده سطح بالای تانک
شما چون میزاری سطح اب بیاد پایین و تا مدتی اب اظافه نمیکنی سفیدک مزنه در ضمن فکر کنم اب شهری محل شما کیفیتش فوق العاده بده
بنده تانکم بزرگه و در هفته فقد 1 یا 2 سانت تبخیر اب دارم که بعدش زمان اضافه کردن اب میرسه ......من تا 2 سانت بالای ورچسب رو اب پر میکنم تا یک هفته میرسه به سطح ور چسب
اگر به 2 عکس اول نگاه کنی میبینی این موضوع رو مقداری سفید میشه که اب اضافه کردنی از بین میره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)