به به خیلی زیبا خیلی خوشگل ایشالله روز به روز بزرگتر بشن و بیشتر
به به خیلی زیبا خیلی خوشگل ایشالله روز به روز بزرگتر بشن و بیشتر
خیلی زیبا و باحال بود با استیل استاد خیلی حال کردم . لاکیه منو گذاشت تو جیب کناریش . فیتنس کار میکنه ؟ چه حرکاتی میزنه انقدر عضله داره ؟ زیاد سر به سرش نذارید که همتون رو له میکنه ها...
فقط مراقب باشید این استاد شاکر بازیگوشش رو اخراج نکنه از اتاقش ..
همیشه موفق و شاداب باشید کنار این دو استاد و شاگرد ..
ویرایش توسط vestlaif : 29th June 2014 در ساعت 11:25 PM
لازم دیدم که در مورد زندگی استاد مطالبی را تقدیم حضورتان کنم
استاد یک بچه (تخم ) سر راهی بود که مادر و پدرش رهایش کرده بودند و یک مرغ عشق استاد را به فرزندی قبول کرد اما به محض اینکه از تخم در امد مورد بی مهری قرار گرفت و کسی به ایشون غذا نداد در حالیکه فقط یک روزش بود . اینجا بود که جفت کهنسال ما که در صفحه اول عکس هایشان هست او را مورد تفقد قرار دادند و تا 25 روزگی مهمانشان بود البته مثل تناردیه ها بودند و پرهایش را کندند.
بعد چون تعطیلات عید بود از آن خانواده هم جدا شد و همراه کاروانی رهسپار لاهیجان شد....
عکسی از استاد در دوران طفولیت
سرتان را درد نیاورم استاد زندگی پر فراز و نشیبی داشته و انصافا این مصرع برازنده ایشان است که"" نا برده رنج گنج میسر نمیشود ""این هم یک عکس که نشان می دهد چقدر نسبت به شهرت بی تفاوت است(شیرجه زده اند داخل لنز)
سلام ماشالله خداحفظشون کنه.هردو عالی هستند هم استاد وهم شاگرد!خیلی جالبه که جوجه ی کوچکتر انقدر زود کلمات رو اد میگیره.توتوی من دو روزه از استادش کلمات جدید رو یاد گرفت اما کم کم حرفای خودش کمتر شد وفقط حرفای استادشو گفت!
راستی شما اونایی که سخن گو میشن رو جفت نمیندازین؟بچه های من هردو رفتن برای تشکیل خانواده
![]()
آخی عزیرم این بچه چقدر سختی کشیده تو زندگیش
همینه الان واسه خودش اینهمه موفقیت کسب کردهواسه خودش مردی شده
نامزدیشون هم مبارک باشهایشالا زود بچه هاشو ببینیم
خیلی خوشگله و خوشرنگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)