سلام اقا احسان عزیز
ماشالله همه فن حریف این یکی رو انتظار نداشتیم واقعا
در تمامی زمینه بسیار عالی هستید امیدوارم بتونیم در کنار شما مطالب زیادی بیاموزیم
ارادت
سلام اقا احسان عزیز
ماشالله همه فن حریف این یکی رو انتظار نداشتیم واقعا
در تمامی زمینه بسیار عالی هستید امیدوارم بتونیم در کنار شما مطالب زیادی بیاموزیم
ارادت
سلام. به به مثل همیشه عالی آقا. از آب گذشتس یا داخلیه؟
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 6040Dِ من با Tapatalk
سلام
از دیدن عکس هایی که دوستان از ماهی و آکواریوم هاشون می گذارند لذت میبرم.به تاپیک جنابعالی هم همیشه سر میزنم . همه عکسها زیبا و چشم نواز هستند بالاخص آب شور
موفق باشید
سلام
به به آدم حظ میکنه از تاپیکهای شما دیدن کنه .
واقعا دست مریزاد .
از طرف ما از اون فلاور هم تشکر کنید ک باعث شد ما تو فروم با استاد عزیزی مثل شما آشنا بشیم .
ویرایش توسط rezza : 21st December 2014 در ساعت 12:25 PM
عکس های صفحه پیش فتوشاپه واقعیه ی از جایی گرفتید عکس هارو
شبیه یک کارتونی بود قبلا میداد![]()
دوست عزیز ایشون انقدر دغدغه داره که فرصت نداشته باشه بشینه فتوشاپ کارکنه که اگر فتوشاپ کاری در این حد قابلم باشه بازم دستخوش داره. ازطرفی ایشون نیازی به جلب توجه نداره که بخواد با عکس دیگران یا فتوشاپ خودنمایی کنه. ضمن اینکه با گوگل ایمیج میتونید عکس رو سرچ کنید تا اگرجای دیگه استفاده شده لینکش رو بده به شما.
من از طرف ایشون شمارو دعوت میکنم منزلشون هم از نزدیک اتاق ایشون رو ببینید وهم یه چای در خدمتتون باشیم.
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 6040Dِ من با Tapatalk
سلام خدمت استاد سعید مهربان
ممنون که وقت گذاشتید برای این تاپیک اقا سعید
شما به بنده لطف دارید من در کنار شما دوستان به عنوان کاراموز در پارسی پت محسوب میشوم
سلام جناب اسکندری رفیق خوب
ممنون از لطف و محبتی که همیشه به بنده دارید والا از اب گذشتس ولی حیف که در خرید تجربه نداشتم و از گرید زیاد خوبی برخوردار نیست ولی با این حال دیگه عضو منزل ما شده
سلام این از بزرگواری شما هستش که برای دیدن تاپیک های دوستان و بنده وقت در نظر میگیرید و با ارسال پست تشکر باعث دلگرمی شخص و تاپیک میشود
اکواریوم ابشور رو هم چشمهای شما زیبا می بینند و قابل دار نیست بفرمایید تقدیم شما میکنم
سلام اقا رضا دوست با معرفت
ممنون که وقت گذاشتید و به این تاپیک سر زدید
من هم از این فلاور تشکر میکنم که باعث اشنایی با دوستان خوبی مثل شما در پارسی پت شده
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
اقا احسان سلام
ازدیدن عکسهایی به این زیبایی بسیار لذت بردم
تانک گیاهی--دیسکس---
اقا فلاورو دیگه انتظار نداشتم
تبریک منو بابت اینهمه ذوق و سلیقه پذیرا باشین
سلام استاد
فقط میشه گفت مثل همیشه عالی و چشم نواز.
به نظرم به جای عنوان پرورش دهنده قناری و سهره و کبوتر که برای شما بکار برده شده باید عنوان همه فن حریف در تمام پرندگان و ماهیان و .... را بکار برد و به این صورت باید اصلاح شود.
ممنون استاد که با یکی از فن های دیگه تان هم ما را اشنا کردید.
سلام اقا سعید
ممنون که برای دیدن عکسها وقت گذاشتید
اکواریوم دیسکس من که در مقابل اکواریوم دیسکس های شما حرفی برای گفتن نداره
مرسی از شما دوست عزیز
سلام اقا سعید گل
در مورد اکواریوم که در مقابل دوستان و اساتیدی مثل شما در پارسی پت از مبتدیان و تازه کارهای فروم محسوب میشوم
از لطف همیشگی شما به بنده سپاس گذارم
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)