چرا اتفاقا خیلی حسودن...خصوصا رمی تا نزدیک یکشون میرم تن تن میاد جلوم لوس بازی در میاره نزاره ب بقیه نزدیک شم
رمی حتی نسبت ب ادمای اطرافمم حسودی میکنه....
پسر داییم 4سالشه من خیلی دوسش دارم و بغلش میکنم فکرشم نمیکردم رمی ب دید رقیب نگاش کنه...
یروز متوجه شدم رمی تا چشمم رو دور میبینه اون بچه رو میترسونه یا نمیذاره نزدیک من شه!!!
انقدر دعواش کردم تا از سرش بیفته...
من هرگز جلوی رمی ناز نمیدم بقیرو مگه اینکه هم زمان رمی رو هم نوازش کنم و براش حرف بزنم
روبی رو همیشه با رمی نوازش میکنم
یه دست این یه دست اون
ک ب هم حسودی نکنن اخه گربه ها هم خیلی کینه این!
سخت نه راستش....علاقه ک باشه ادم سختیه کار حالیش نمیشه
اما خب محدودم دیگه...نمیتون حتی یه شب از خونه دور باشم تمام بعداز ظهرم صرف اینا میشه...صبحم ک خونه نیستم...
سلام دوست عزیز سگ بامزه ای دارید ولی بهتره موهای جلوی چشمش رو کوتاه کنید شاید از فشنگیش کم بشه ولی موهای بلند جلوی چشم باعث آسیب به چشمش و ناراحتی های چشمی به مرور زمان برای سگ میشه
خدارو شکر همو خییییییلییی دوس دارن
گاهی دعواشون میشه
اما خب دعوای خواهر خواهری زیاد جدی نیست....یه لحظه ب هم میپرن
بعد زود خوب میشن
اما رمی فقط با روبی خوبه...بقیه گربه هارو میخوره![]()
وایییی نسرین اگر رمی با غریبه ها خوش اخلاق بود،وقتی اومدم شمال حتما میومدم میدیدمش!
ولی کی جرات رو به رو شدن با این خشن بانو رو داره!
رمی از کی پیش توئه؟ الان دو سالشه دیگه نه؟
نسرین خونتون برای خودش بهشتیه هااا![]()
عزیزم رمی معمولا با زنا رابطه ی خوبی داره...نترسی اصلا کاریت نداره..خیییلیم لوس بازی در میاره واست دیگ ول نمیکنه
الان دقیقا 14 ماهه ک من و رمی باهمیم....البته واس من ک قده 14سال گذشته!!!
نه الان رمی 3سالشه...از 2 سالگی پیش منه این خانوم خانوما
شادی اواز دهل شنیدن از دور خوش است!خداییش زحمتش زیاده بماند ک هرووووووززز باید غرغرای بقیه رو تحمل کنم!ماآسایش نداریم!اینجا خونست یا باغ وحش!ب خاطر اینا نمیتونیم بریم مسافرت!!!!(من ک بدم میاد از مسافرت!بهتر)
و.....................
اما خوب لذتای خودشم داره.....من ک عاشقشونم 3>
الان گمونم درک میکنین چرا روزی 5 بار برس میکشمش!!!
هربار بازی میکنه موهاش اینجوری میشه!!!!!!!
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)