آهاااااااااااای بگین چه خبره منم تو بحث شرکت کنم...![]()
آهاااااااااااای بگین چه خبره منم تو بحث شرکت کنم...![]()
حالا که فهمیدی میخوایم بیایم شمال قهر کردی که ما رو دعوت نکنی . باشه بابا نمیایم پیشتون .1.رمی از تولگی پیشم نبوده...اما کاملا حرف شنوی داره و دستورات رو بدون مکث انجام میده
2.وحشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا اینطور نیست فقط با غریبه رابطش خوب نیست!این دلیل وحش بودنه؟
3.بله تریر ها عموما اینطورن و صاحبشون و خانواده شدید حساسن...مگه اینکه خیلی خوب اجتماعی شده باشن مثلا همش تو سفر باشه هی ادم جدید ببینه
4.خوشحال میشیم شما و مکس روببینیم
5.من و رمی باهاتون قهریم!این حرف بود ب بچم زدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!مکس خوشبختانه اجتماعیه و مشکلی ندارم 3
ن باباااااااااا....شام و ناهارو ک داشتین با خودتون میاوردیننننن(اگه تونستی بگو نه...تو امپاس شدید گذاشتمت)
یه جای خواب بود ک اینهمه جاااا تو اتاق من هست!!!(نیس ک کم جمعیتیم!!!!)رو کمد!زیر میز مرغ عشقا....یه مبلم هست ک چون مهمونی و عزیزی تو روش بخواب!!!!!!
رمی و مکسم ک رو زمینن...منم خدا بزرگه!ی جا پیدا میشه دیگه
فقط شب بیدار شدی و اصوات غریبی شنیدی!!!!!!نترس!اینجا جنگل نیست هه هه![]()
آخه من یه پسر تنها ناهارم کجا بود بیارم با خودم میخواستم تازه بیام اونجا غذا شمالی بخورمن باباااااااااا....شام و ناهارو ک داشتین با خودتون میاوردیننننن(اگه تونستی بگو نه...تو امپاس شدید گذاشتمت)
یه جای خواب بود ک اینهمه جاااا تو اتاق من هست!!!(نیس ک کم جمعیتیم!!!!)رو کمد!زیر میز مرغ عشقا....یه مبلم هست ک چون مهمونی و عزیزی تو روش بخواب!!!!!!
رمی و مکسم ک رو زمینن...منم خدا بزرگه!ی جا پیدا میشه دیگه
فقط شب بیدار شدی و اصوات غریبی شنیدی!!!!!!نترس!اینجا جنگل نیست هه هه![]()
ممنون از مهمون نوازی گرمت نسرین جان . واقع چقدر تو با گذشت و مهمون نوازی من الان عرق رم داره همینجوری از صورتم جاری میشه![]()
لطفا تاپیک ها رو تبدیل به چت روم نکنید
ویرایش توسط بابک آژیده : 25th November 2013 در ساعت 09:24 AM
سلام دوستان
مکس 6ماهش شد
دیروز بردیمش عقیمش کردیم.
اینم عکس قبل عملشه تازه آرامبخش تزریق کرده بود توهپروت سیر میکرد
اینم عکس بعد عملش تازه اومده بود خونه هنوز گیج بیهوشی بود و هی تلو تلو میخورد
اینم دوتا عکس با گردنیه الیزابت
![]()
سلامممم
تبریک میگم بابت 6 ماهه شدنش،ایشالا 60 سالگی اش!
روز های بعد از عمل خیلی روز های سخت و طاقت فرسایی برای صاحب سگ و خود سگ هست
مخصوصا خود سگ که خیلی برای دستشویی و کار های روزمره دیگه اش اذیت میشه
امیدوارم هر چه زودتر بهبود کامل پیدا کنه و دوباره شیطنت هاش شروع بشه!![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.