سلام دوستان
لطفا اگه کسی راجع به استفاده از مواد گرم مزاج در جیره ی دیسکس اطلاعاتی داره به اشتراک بزاره.
مثل استفاده از دل و یا گوشت حیوانات که تب گرم دارند.
در رشد و بلوغ و تحریک جنسی ماهی تاثیری داره؟
سلام دوستان
لطفا اگه کسی راجع به استفاده از مواد گرم مزاج در جیره ی دیسکس اطلاعاتی داره به اشتراک بزاره.
مثل استفاده از دل و یا گوشت حیوانات که تب گرم دارند.
در رشد و بلوغ و تحریک جنسی ماهی تاثیری داره؟
سلام. كلاً استفاده از چيز هاي جديد و ازمايش نشده اون هم درباره ديسكس درست نيست.
برا تحريك جنسي استفاده از اب ٢-٣ درجه خنك تر براي سيفون و ... ميتونيد استفاده كنيد.
سلام بر دوستان گلم
من یک سوال برام پیش اومده و اون اینکه چرا بعضی جفت های دیسکس بعد از هچ شدن بچه ها و برای شیر دادن بهشون شروع به دعوا با هم دیگه میکنند (تا حدی که همدیگر رو ...) و متعاقبه خیلی از بچه ها سر همین قضیه تلف میشند.
اگه دوستی راهکاری برای این قضیه داره ممنون میشم کمک کنه.
البته جز جدا کردن مولد ها.
سلام بر دوستان عزیزتر از جان.
همون جفت دیسکوسی که در 2 پست پیش در موردشون صحبت کردم الان بچه ها رو ازشون جدا کردم و انداختمشون کنار هم و فکر میکردم فقط دعوا سر بچه هاست ولی ظهر که اومدم دیدم نره ماده رو به قصد کشت زده بود و لب و دهنشو داغون کرده بود الان هم جداشون کردم دوستان کسی نظری نداره !
یعنی جفتم حالا بعد بچه دار شدن فهمیدن با هم تفاهم ندارن و میخوان طلاق بگیرن یا امکان برگشتشون هست؟
کسی مشاور سراغ نداره ببرمشون پیشش!!!
ممنونم از همکاری همه اساتید که واقعا اطلاعات فوق العاده خوبی رو در اختیار مبتدی هایی همچون حقیر میگذارند.
مخصوصا دوستان عزیزم سهیل جان، بابک آژیده و استاد رضایی.
سلام . حتما ببرید پیش مشاور احتمالا خیانتی در کار هست![]()
خیلی دلایل می تونه داشته باشه . یکی از اونها رغبت یکی از جفت ها برای جفت گیری و ممانعت دیگری هست . معمولا در این مواقع نر چنین کاری می کنه . برگردوندن جفت به گله معمولا در این مواقع کاری هست که من می کنم . ولی گزارش شده که جدا کردن جفت با یک طوری هم موثر بوده . اگر گله ی خوبی دارید برای قدرت یابی مجدد اونها رو بر گردونید به گله اگر که نه با یک طوری جداشون کنید خوب تغذیه کنید بعد از مدتی دوباره با یک دسته گل و شیرینی و ترجیحا یک گردنبند طلا به سراغ ماده برید .
سلام بر دوستان عزیز
بنا بر مشاوره های آقای رضایی من با هزار بدبختی و کلی خرج این جفت رو با هم آشتی دادم اتفاقا اینقدر هم با هم خوب شدن که همون شب تخم ریزی کردن .
حالا صبح که بلند شدم دیدم دوباره دارن همدیگه رو میزنن!!!!!!!!!
فکر کنم بجای مشاوره باید ببرمشون روانپزشک!!!!!!!!!
حالا دوستان کسی از این نوع جدا کننده ها که درون عکس هست سراغ نداره بزارم بینشون که بچه ها بعد از هچ شدن بتونن به هر دوتایی شون بچسبند و غذا بخورند.
اگر هم کسی راه حل دیگه ای داره ممنون میشم.
![]()
دوست عزيز شما به اين جدا كننده نيازي نداري
به نظر من وقتي جفت تخم ميكنه شما سنگ تخم رو توسط يك شيشه جدا كنيد به شكلي كه كاملا توسط جفت ديده بشه چون معمولا وقتي درگير ميشن تخم و يا لاروها رو ميخورن.اگر با جدا كردن تخم ها باز هم درگيري ادامه داشت خود نر و ماده رو با يك شيشه ديگه جدا كنيد.نيازي هم نيست هر دو لاروها رو شير بدن چون معمولا ماهي نر اين كار رو انجام ميده و ماهي ماده معمولا از اين كار فراريه.شما يك روز قبل از شناي آزاد ماهي نر و بچه ها رو كنار هم قرار بديد و دعا كنيد
يك عكس هم قرار ميدم تا بهتر متوجه بشيد
![]()
سلام سهیل جان مرسی از راهنمایی خوبت
الان مشکلی بابت تخم ها ندارم با یک توری پلاستیکی روی لوله تخم محفوظ هستند مشکل من دعوای جفتم هست که ماده این میون داغون میشه
سری پیش سر همین دعوا نصف بچه ها خورده شدند البته با جدا کردن نر و ماده با یک شیشه بهتر شد ولی چون تعداد بچه ها زیاد بودند نره هم خسته میشد بعضی موقع ها میزد به سرش میخواست از آب بپره بیرون به خاطر همین میگم ازبن توری ها میخوام
معمولا فرقی بین دیسکس نر و ماده در نگهداری از لارو ها وجود نداره . موارد خاص همیشه وجود داره ولی در کل فرق چندانی بینشون نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)