سلام دوست عزیز
دیسکس هاتون واقعان زیبا هستند انشالا تو مسابقاتم موفق باشی
سلام دوست عزیز
دیسکس هاتون واقعان زیبا هستند انشالا تو مسابقاتم موفق باشی
سلام دوست عزیز
من هی میخوام قید دیسکسو بعد از سالها بزنم اما شما با این عکسات اگه گذاشتیآخه چرا اینقدر با اعصاب منه پیر مرد بازی میکنی
ولی جدا لذت بردم
موفق باشی عزیز
عاليه . مثل بوم نقاشي ميمونه . من يكي كه نميتونم صبر كنم تا مسابقه تمام بشه و شما عكس بذارين . لطفا اگر براتون امكان داره بازم عكس جديد بذاريد تا ما ببينيم.
عاليه . مثل آلبوم نقاشي ميمونه .
آقا من اينقدر ديسكس كشتم از رو رفتم الان يه 3-4 سالي ميشه ديسكس نگهداري نميكنم. اما شما با اين عكسها ادم رو وسوسه ميكني واقعا زيبا هستن فكر كنم يه تانك بايد اماده كنم برا ديسكس![]()
آقا امير عزيز امكانش هست در مورد اينكه چه زمان و چطور ديسكس داري رو شروع كرديد يكم بهمون توضيح بديد؟ چه كارهايي انجام داديد كه به اين درجه از توانايي رسيديد كه الان به جرات ميشه گفت يكي از بهترين پرورش دهندگان ايراني ديسكس هستيد.
تو رو خدا اینحوری نگو من کجا و پرورش دهنده دیسکس کجا من شاید شاید تنها هنرم این باشه که موقع خرید دیسکس خیلی دقت می کنم همین
شروع به دیسکس داری رو من با برادرم شروع کردم وقتی که 15-16 سال داشتم یعنی 15 سال پیش
اون موقع کمتر جای دیسکس نگهداری می کرد
یادش به خیر یادم هست وقتی برای اولین بار تونستیم به روش مصنوعی حدود دو هفته بچه دیسکس ها رو زنده نگه داریم توی نواب به هر مغازه داری می گفتم که اقا ما این کار رو کردیم حالا باید چیکار کنیم به راحتی توی چشمهامون می گفت داری دروغ می کی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.