سلااااااااام عکس جدید از اقا عسل و عروس خانم نمیزارید؟
خییلی خوشگلننن![]()
سلااااااااام عکس جدید از اقا عسل و عروس خانم نمیزارید؟
خییلی خوشگلننن![]()
عروس خانوم ک رفت خونه باباش.
عسل هم دوباره مجرد شده
طوطی مرد
.....
.....
.....
تسلیت میگم بهتون . خدا بهتون صبر بده
اره
به همین راحتی
دیروز 4 بعد از ظهر رفتیم بیرون 8 اومدیم دیدیم تو لونه ش یه وری افتاده چشم نیمه باز مرده.
خیلی چیزای بد ترو تحمل کرد ولی این یکی
متاسفانه تو کشورمون دامپزشک خوب تو شهرهایه کوچیک نیس فقط تو شهرهایه بزرگ چنتا دامپزشک خوب هست اونم چنتا دامپزشک ها اینجا فقط متخصص گاو و گوسفند هستن یکبار دو تا از کبوتر ها فامیلم مریض شدن من بهش پیشنهاد کردم کبوترها رو ببره پیش دوستم که پرنده باز قدیمی هستش بجا دامپزشک ولی گوش نکرد کبوتر گرون قیمت رو برد زاهدان پیش یکی از بهترین دامپزشک ها شهر ولی دو روز نشده مرد اون یکی کبوتر که ارزش مالی پایینی داشت و همین مریضی که اون یکی کبوتر داشت گرفتار شده بود اورد پیش دوستم بعد یک هفته حالش خوب خوب شد و هنوزم زندس یک غده چربی نزدیک چشمش دراورده بودن که با یک عمل جراحی ساده فقط کور شد ولی حالش خوب شد اون یکی مرد نمیگم دامپزشک خوب نداریم داریم ولی خیلی کم داریم که فقط تو شهرها بزرگ پیدا میشه
بله حق با شماست
این طوطی از پارسال ک سرما خورد دیگه طوطی سابق نبود
از درون مشکل داشت همش هم غذاهایی رو میخورد که براش ضرر داشت.عاشق شکر بود و هیچ جذبی نداشت اصلا چاق نمیسد و بسیار ضعیف طوری ک کل زمستون باید رو بخاری میموند البته تابستونم رو اجاق گاز جای همیشگیش بود.
هم ما احساسی برخورد کردیم و هر چی میخواست بهش دادیم هم خودش طوطی بد عادتی بود.
بعد 4سال خیلی سخته.وفتی از بچگی پیشمون بود
اینم اخرین عکسش که بخاطر گرما رفته بود رو تلویزیون.این سه روز اخر حتب پروازم نمیتونست بکنه.این شرینی و شکر کشتش
کاش هرگز این پستو نمیدیدم
میدونم چقدر سخته واقعا میفهمم منم بعد مرگ بلبلم که 7 سال باهاش بهترین روزای عمرمو داشتم هرگز نتونستم به بلبل دیگه ای دست بزنم
وقتی کوچیکن و غذا ذره ذره توی دهنشون میزاری تا بزرگ شن خیلی سخته من نمیتونم همچین خبریو تحمل کنم
خیلی بد بود
از ته قلبم متاسفم ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)