خیلی ممنونم از شما دوست عزیز
ممنون.5 مین قبلش رفتم چکش کردم ها.اما بعدش
وقتی تو آخرین ارسالا دیدم پست دادین تو این تاپیک آرزو میکردم خبر خوشی برامون آورده باشین![]()
تسلیت میگم .. واقعا دوست ندارم همچین خبری رو تاپیک های هیچ کدوم از دوستانم ببینم . خیلی ناراحت شدم . خودم همچین لحظه ای رو تجربه کردم و دلم نمیخواد برای هیچکس تکرار شه .. خیلی سخته خیلی
امیدوارم خدا بهتون صبر بده که بتونید لحظه از دست دادن برفی کوچولو رو فراموش کنید ..و فقط خاطرات خوبی که باهاش داشتید رو به یاد بیارید ...
خیلی ممنونم ازتون.آره خیلی سخته واقعا
امیدوارم
برفی داشت زجر می کشید واقعا.نمی تونست نفس بکشه.شاید خودش می خواسته دیگه از این دنیا بره
ویرایش توسط memo96 : 8th December 2014 در ساعت 01:28 AM
سلام با اون حرف هايي كه تو پشت 77زديد واقعا بغض گلوي من رو گرفت
تسليت
سلام
همستر ها حیون های خونگیه خیلی با نمک و دوست داشتنی هستن ولی متاسفانه عمرشون خیلی کوتاه هست و این موضوع خیلی ادم رو ازار میده
جدا متاسف شدم
لطفا برای شادی روحش دعا کنید.ممنون
سلام. واقعا متاسفم. علاقه ی شما واقعا ستودنیه. بهتره ناراحت نباشید چون جاش خوبه و الان خوشحاله چون از درد وعذاب راحت شده.
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 6040Dِ من با Tapatalk
سلام
ناراحت شدم فهمیدم مرد طفلک
کار دنیا همینه موجودی که نفس میکشه یروز نفسش تموم میشه و ... .
انشالله یه موجود دیگه بخری و به اندازه برفی بهش اهمیت بدی
![]()
ویرایش توسط BAHMAN.S : 15th December 2014 در ساعت 11:11 PM
اخ خیلی ناراحت شده خدا رحمتش کنه من هم یکی دارم پیر بردم وترینوری گفت در هال مرگ هست من حول کردم و نمی دونم چکار کنم جدید خیلی می خابه و ناراحت هست چیزی هم نمی خوره چه کنم ؟؟؟ آیا رها کنم اون رو یا اجازه دهم بمی رد ؟؟؟ ایا می شود او را اوتانازی کرد ؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.