بنظر بنده سير بايد مقدارش خيلي كم باشه
چون در ابي كه درجه حرارتش 26 به بالا هستش ماهي اصلا طرف بوهايي شبيح سير نميره اينو از اين نظر ميگم كه تو ماهيگيري ثابت شده
مثلا سير براي استفاده در طعمه فقط در زمستانهاي خيلي سرد كه درجه اب زير 7 درجه هستش توصيه ميشه
البته هميشه استثنا وجود داره در مورد فلاور هم ميشه اينقدر بهش گشنگي داد كه مجبور بشه سير خام رو بصورت حبه اي هم بخوره![]()
اين تاپيك چقدر دير به دير نظر داده ميشه
سلام دوستان
من غذای دست ساز طبق دستوراتی که تو این تاپیک هست اماده کردم
میگو ، فلفل دلمه ای قرمز ، هویج و نخود فرنگی را باهم میکس کردم البته بوسیله غذا ساز که خمیر شد و یه مقدار هم عصاره سیر شرکت سیچم ریختم داخلش که باعث شد یکمی شل بشه و فریز کردم
فقط چندتا سوال
این غذا را وقتی میمخوام مصرف کنم باید بصورت یخ زده بدم به ماهی؟ این غذا اگه تو آب بره وا نمیره و باعث کثیف شدن آب نمیشه؟
یه مقداری از پوست فلفل ها هنوز بصورت کامل میکس نشده مشکلی نداره؟
سلام
علت اینکه این پست را اینجا زدم این بود که اینجا روش درست کردن غذای دست ساز را دیدم و هدفم درست کردن یه غذای خوب و سالم بود و زیاد دنبال هد زدن ماهی نبودم هرچند که مطمئنم ماهی هد خوبی میزنه
بیشتر دنبال این موضوع هستم که ببینم وقتی غذایی که درست کردم تو آب میره وا نره و باعث آلودگی نشه
ممنون
سلام یه همگی یه سوال داشتم امروز داشتم در مورد غذای هامپی هد یه اطلاعاتی کسب میکردم بعد نوشته بود حداقل روزی 2 -3 بار در ظرف سه دقیقه... حالا این سه دقیقه یعنی چی؟ یعنی بافاصله باید به فلاور داد توی 3 دقیقه یا نه باید به اندازه ای بریزیم که توی 3 دقیقه بخوره؟!
روی قوطی اکثر غذاها نوشته روزی 3 بار و هر بار مقداری که غذا توی آب باقی نمونهفلاور معدش حساسه شما هربار 4 تا گرانول بزار توی کمی اب خیس بخوره بعد بده ماهیت میل کنهشما برنامه غذایی متنوع داشته باشصبح استاری ظهر ردسین عصر هامپی هفته ای یک یا دو روز میگو خشک به مقدار کماگر میگو تازه بخری به نظرم تاثیرش از هامپی هد هم بیشترهشما دل گوسفند بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)