سلام
من دو هفته هستش كه آموزش رو دست اومدن رو با كاسكوم كار ميكنم ، الان وقتي دستمو ميبرم جلوش مياد رو دستم و سريع ميره رو شونم .بايد چيكار كنم كه رو ساعدم هم بمونه؟ممنون
سلام
من دو هفته هستش كه آموزش رو دست اومدن رو با كاسكوم كار ميكنم ، الان وقتي دستمو ميبرم جلوش مياد رو دستم و سريع ميره رو شونم .بايد چيكار كنم كه رو ساعدم هم بمونه؟ممنون
اگه میشه دوستان راجع به پارچه شب روی قفس بگن این پسر ما دیگه واسش جا افتاده و اصلا تکون نمیخوره اما میخوام بدونم گرمایی که ایجاد میکنه بد نباشه یا باعث خفگی نشه!
حیوونی خیلی رو قفس آرومه منم مشکلی ندارم
هر روز ظهر یا بعد از ظهر تا شب باشه اشکالی داره؟
آره فعلا با دست میدم اعتماد کنه
ویرایش توسط EMPEROR : 30th May 2010 در ساعت 11:00 PM
سلام دوست عزیزم من هم وقتی کاسکو را روی دستم میاد سریع دوست داره بره رو شونم ولی من وقتی رو دستم میاد میشنم روی زمین چهار زانو و دستی که کاسکو روشه رو میبرم بالا یعنی مقابل صورتم میزارم و آرنج دستم را پایین میارم اینجوری کاسکو میره روی انگشتای دستم و دیگه روی شونم نمیره و اینطوری بهتر میشه باهش تمرینه حرف زدن را انجام داد چون مقابل دهان قرار میگیره و بیشتره حواسش را به شما میده البته نمی دونم منظورم را درست فهموندم یا نه.
[color="lime"]سلام دوست خوبم به نظر من پارچه انداختن روی قفس کاریست اشتباه به این دلیل که کاسکویی که هنوز خیلی به محیط خونه و اطرافش به طور کامل آشنا و اطمینان نکرده و یکدفعه یه پارچه میندازین روش این جز تاریکی چیز دیگه ای نمیبینه و فقط میتونه بشنوه پس با کوچکترین صدا ممکنه که خیلی بترسه وندونه که این صدا چی بوده و شک بدی بهش وارد بشه البته این نظر منه.
در مورد بیرون گذاشتن کاسکو شما اگه با این روش مشکل ندارین باید اینو بدونی که کاسکو شما تا آخر عمرش باید بیرون از قفس باشه و وقتی یه روز اونو فروختید کاسکو شما دچار مشکل میشه پس آینده کاسکو را هم در نظر داشته باش.به نظر من در روز 2الی 3 ساعت بیرون باشه کافیه.
ویرایش توسط khaled3 : 31st May 2010 در ساعت 12:49 AM
بچه ها سلام سايت جديد رو بهتون تبريك ميگم
سلام آقا کسری و تمامی دوستان
من اصلا قصد جسارت نداشتم و برای دانسته ها و تجربیات شما احترام قاعلم از اینکه اون مطلبو اینجا کپی کردم به دو دلیل بود هم چون من دیگه اونجا فعالیت نمیکنم هم خواستم دوستانی که اینجا هستن ببینن و استفاده کنن در ضمن شما دو تا هم اینجا عضو بودین ولی با این حال حق با شماست من عذر خواهی میکنم ولی در مورد اون صحبتها ادامه صحبت شما با دوستمون بهتر شد شما اول اونو نا امید کردین من فکر نمیکنم اگه تا 5 تنها باشه و کارایی که شما بعد بهش گفتین و بقیه دوستان رو انجام بده مشکلی پیش نمیاد مگه تمام کسایی که طوطی دارن از صبح تا شب بیکارن که به اون برسن خوده آقا میگه من تا شب نیستم شب میام بهشون میرسم و خیلی های دیگه تو روز نیستن و هیچ مشکلی برای طوطیشون نیوفتاده به شرطی که کارهای لازمو براش انجام بده در ضمن اینجا دوستان زیاد هستن که میتونن راجع به این قضیه هم نظر بدن هم راهنمایی هم تجربه خودشونو بگن ما برای همین جمع شدیم که به هم کمک کنیم بازم اگه باعث ناراحتی شما شدم عذر خواهی میکنم
موفق باشید
سلام دوست عزیز
طبیعیه چون هنوز رام رام که نشده ماله منم همینطور بود یه روز آروم یه روز عصبی یه بار غذا میگرفت یه بار نمیگرفت به مرور رام میشه بهت اعتماد میکنه همه چیش درست میشه فقط باید صبر و حوصله داشته باشی باهاش کار کنی تمرین کنی صبحا دوست دارن بپرن بازی کنن شلوغ کنن ولی چون اسیرن عصبی میشن ولی تا بعد از ظهر دیگه هم نا امید میشن هم خسته هم با این وضع کنار میان مطیع میشن تا یه چند وقتی که به اسارت عادت کنن همینه
موفق باشی
سلام دوست عزیز
پارچه باید روشن و نازک باشه نه اینکه یه پتو بندازین روش تو این گرما طفلکی خفه شه اگه بتونین اتاقو تاریک کنین بهتره ولی من در کل با پارچه انداختن مخالفم از بعد از ظهر تا شب باشه خوبه اشکال نداره حدود 3 ساعت اگه بیشتر بیرون باشه همون طور که دوستان گفتن در آینده کارت سخت میشه چون دیگه باید همیشه بیرون باشه
موفق باشی
سلام آقا یادتونه تو نیک صالحی یه روش برای سر خاروندن کاسکو گفتی؟ بابا عجب روشی بود من دو روز با کاسکوم کار کردم سر داد جالبه اینه که تازه یک هفتس از ورودش به خونه می گذره
اینم عکساش:
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)