خب دوستان آیا این کار به صرفه هست
خب دوستان آیا این کار به صرفه هست
درود
بستگی داره منظور شما از صرفه چی باشه؟
اگر علاقه دارید میصرفه چون واقعاً لذت بخشه امّا پرهزینه....
به نظر من توجیه اقتصادی نداره تو خونه کسی این کارو انجام بده به چنتا دلیل
1.تخصص می خواد این چیزی که میبینیم تا عمل زمین تا اسمون تفاوت داره
2.پرورش غذا برایه لاروها کار مشکلیه و کشت روتیفر تو خونه مشکله مخصوصن بوی بدش
2.وقت حوصله هزینه مکان می خواد که هر کدومشون یه سری دردسرا دارن برایه فرد مورد نظر
3.قیمت ماهیایی مثل اسلاریس که تکثیرشون راحته خیلی پایینه(به قیمت فروش مغازه ها نگاه
نکنید قیمت خریدشون برایه این ماهی خیلی ناچیزه)
در اخرم اونهایی که موفق به تکثیر دلقک شدن خودشون مدتها وقت گذاشتن تلفات دادن تا تونستن
این ماهیو تکثیر کنن که این کارا تو محیط خونه یکمی دور از دسترسه ولی برایه تجربه خوبه
سلام دوستان
کسی نتیجه جدیدی نگرفت ؟ آقا رضا لطف کنید تجربیاتتون رو باز هم اینجا بگید ما استفاده کنیم
ممنون
یک فیلم جالب از دلقک های کوچولو
خیلی باحالن
School of Clownfish in HD! - YouTube
اینم یک فیلم دیگه
33 Days Old Baby Clown Fish - YouTube
تو این کلیپ دلقک ها فکر کنم به تخماشون هوا دهی می کنند یک بار تو یک مستندی اینطوری شنیدم
Clownfish Eggs - YouTube
تو ایم فیلم یک تانک درست کرده که لارو هارو بتونه بزرگ کنه که من ازش هیچی نفهمیدمگمونم تو اون لیوان سمت چپ لارو ها باشن
Clown Hatchling Tank Setup - YouTube
اینم طرح جالبی هستش برا اینکه یک کارگاه پرورش ماهی تو خونه آدم درست کنه
اما نفهمیدم آب میاد تو تانکی که واتر پمپ هستش به چه دلیله ؟ اونجا که هیچ مدیایی وجود نداره
Marine Clownfish Breeding Set-Up System - YouTube
سلام
دوستان خواهشن سوالاتون رو تو بخش یا تاپیکی که به اون سوال ربطی نداره ارسال نکنید چون بدون
اطلاع رسانی پاک خواهند شد.در مورد خرید و حمل ونقل ابزیانم میتونید تو بخش خریدوفروش یا
بخش متفرقه ابشور بحث کنید.با تشکر
سلام
آقا مهدی من که سوالی نکردم تو بخش نا مربوط .
چه اتفاقی افتاد ؟
salam dooste aziz,man az kasabehaye navab hastam tehran,rotifer va abe sabz mikham,age darid tamas begirid,,,09397070415
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.