امشب حواسم نبود ph آبم رو .5 و kh آبم رو 6 dkh افزایش دادم kh از 6 به 12 رسید و ph از 7.9 به 8.4 چقد این کار به ماهی ها و ریف ها آسیب میرسونه دوز رو اشتباهی مصرف کردم![]()
امشب حواسم نبود ph آبم رو .5 و kh آبم رو 6 dkh افزایش دادم kh از 6 به 12 رسید و ph از 7.9 به 8.4 چقد این کار به ماهی ها و ریف ها آسیب میرسونه دوز رو اشتباهی مصرف کردم![]()
چرا اینقدر پارامترها پایین بودن ؟ این خودش شوک اوره و افزایش اونها هر روز باید یه درجه و به تدریج باشه و افزایش ناگهانی شش درجه ای نهایت خطر تو یه آکواریمه ، خدا کنه که شانس بیاری و به تلفات نخوری
تست نزده بودم یه مدت زیاد به آکواریومم هم نمی رسیدم امشب kh رو که تست زدم دیدم اینقد پایین با alkalin 8.3 آوردمش بالا که حواسم نبود و دوزشو ناگهانی افزایش دادم
سلام دوستان توتيا ها كرولاين روي لايو راك ها رو ميخورن؟
هیدرا استریم برای حذف سموم اب است,فروشگاه نسیم یاس هم موجود داره.این محصول باعث پایین امدن نیترات میشه واینجور که توی کاتالوگش من دیدم با حذف امونیاک ,نیترات را پایین میاره,تا حدودی هم فسفات را حذف میکنه,همچنین هم برای اب شور کاربرد داره وهم شیرین
اگر واقعا بتونه اینکارو بکنه یعنی دیگه نیازی به استفاده از رآکتور نیست؟
سلام
خواستم درباره ی مدیای BIOCERAMAX PRO 600 بهم اطلاعاتی بدین . آیا مفید هست نسبت به jbl و سابستریت ؟؟
سلام
من يه مرجان الگانس خريدم يه چند روز خوب باز ميشد ولي ٢ روزه تا نور روشن ميشه اينها بسته ميشه الان دو روزه اصلا باز نميشه شقايق سنگمم درست باز نميشه ميشه بگين عيب از كجاست
Sent from my iPhone using Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.