سلام. من دوتا اسباب بازی برا طوطیم گرفتم از اینا ک رنگیه و نخ داخلشه و رنگ خراکیه. اما خیلی روش خاک نشسته بود اینو بشدرم کافیه یا باید داخل اب بجوشونمش؟
سلام. من دوتا اسباب بازی برا طوطیم گرفتم از اینا ک رنگیه و نخ داخلشه و رنگ خراکیه. اما خیلی روش خاک نشسته بود اینو بشدرم کافیه یا باید داخل اب بجوشونمش؟
سلام دوستان
اگر عروس هلندی رو که الان 10 روزه رو تخم نشسته رو با همون قفس و لونه جابه جا کنم امکان داره تخمهارو ول کنند
لوتینو هستند و با تجربه یک بار تخم گزاری و 2 تا جوجه بزرگ کردند
بله حتی جفت های با تجربه هم ممکنه با جابجای از رو تخم بلند شن.مگر اینکه مثلا از این سمت اتاق ببرین سمت دیگه ای.وگرنه به حتمال زیاد بلند میشن.که البته بازهم به خلق وخوی جفت بستگی داره
سلامی مجدد یه سوال دیگه اینکه نرم اصن رو تخمها نمیخوابه فقط ماده ی بدبخت ... چیکار کنم یه وقت ضعیف نشه؟؟؟
سلام در بعضی جفتا به این شکل هست که بعد از اخرین تخما جفت ها مرتب و نوبت نوبت بر روی تخم میخوابن ...امکان نطفه نداشتن تخم هم زیاده چون شما جفت گیریشونو ندیدید ان شالله که تخما نطفه داشته باشن موفق باشید
ممنون من در روز دوساعت بیشتر بهشون سر نمیزنم ... خیلی میترسم که ماده ضعیف شه ... به آقای اسکندری گفتم که علایمی نداره بدونم جفت گیری کردن گفتند خیر ... من خیلی دوس دارم بدونم تخما نطفه داره یا نه ولی مجبورم صبر کنم
سلام دلیل خوندن نرم چی میتونه باشه!
من ایقدر میدونم که نر وقتی ماده پیشش هست نمیخونه اما نر من با وجود اینکه جوجه دارن امروز 5 دقیقه خوند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.